Αναβαθμιζόμαστε! Σας ευχαριστούμε…

Γράφει η ThrakiSportS Web Team

–  Η μεγάλη και μαζική επισκεψιμότητα του τελευταίου διαστήματος στο ThrakiSportS μας οδηγεί και στην υποχρέωση να… αναβαθμιστούμε τεχνικά, ώστε να μπορούμε να αντέξουμε τον όγκο των φιλάθλων της Θράκης και όχι μόνο, οι οποίοι καθημερινά ενημερώνονται για τις εξελίξεις στα αθλητικά δρώμενα της περιοχής.

Όπως μας ενημέρωσαν από την άλλη άκρη του Ατλαντικού, οι εργασίες αναβάθμισης της ιστοσελίδας μας θα ξεκινήσουν τα μεσάνυχτα ώρα Ανατολικής Ακτής των ΗΠΑ, κοινώς στις 7.00 το πρωί της Πέμπτης στην Ελλάδα και ενδέχεται να κρατήσουν από λίγα λεπτά μέχρι και… αρκετές ώρες.

Οι εργασίες αυτές είναι απαραίτητες για να φτάνει χωρίς προβλήματα το σήμα του ThrakiSportS σε όλους τους υπολογιστές, ταχύτερα και χωρίς πλέον καθυστερήσεις. Για αυτό, δεν έχουμε παρά να σας ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε, γιατί εσείς είστε που έχετε φτάσει τόσο ψηλά αυτό το site.

Μοιραία, για όσες ώρες κρατάει η αναβάθμιση δεν θα μπορεί να υπάρχει ενημέρωση του site, αφού δεν θα μπορεί να ανανεωθεί. Για οτιδήποτε εξαιρετικά σημαντικό, θα έχετε σαφώς άμεση ενημέρωση μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το facebook και το twitter του ThrakiSportS. 

Οι συντάκτες και οι συνεργάτες του ThrakiSportS δεν σταματούν ποτέ, γιατί οι εξελίξεις εξακολουθούν να τρέχουν. Ακόμα και με το site να βρίσκεται σε διαδικασία αναβάθμισης, δέσμευσή μας είναι η ενημέρωση να μην λείπε από τους αναγνώστες μας!

Για αυτό, κάντε μας like στο facebook και ακολουθήστε μας στο twitter, ώστε να είστε πάντοτε έγκυρα και έγκαιρα ενημερωμένοι για όλες τις θρακιώτικες αθλητικές εξελίξεις!

Και πάλι ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε και δεσμευόμαστε κάθε μέρα που περνάει να γινόμαστε καλύτεροι. Και αυτές οι τεχνικές εργασίες αναβάθμισης στον server που φιλοξενεί το ThrakiSportS ευελπιστούμε πως θα είναι προς αυτήν την κατεύθυνση…