Θρακιώτικες παρουσίες στα επίσημα του Ελλάδα – Λετονία

Ανταπόκριση από την Αθηνα: Γιάννης Γιαγκίνης

–  Και οι τρεις θρακιώτες που μετέχουν στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ βρέθηκαν στα επίσημα και παρακολούθησαν τον αγώνα της Εθνικής Ομάδας με την Λετονία, όπου βρέθηκαν πολλές και εκλεκτές παρουσίες.

Όπως μπορείτε να δείτε και στην φωτογραφία του ThrakiSportS, ο Γιώργος Γκιρτζίκης της ΕΠΣ Ξάνθης βρίσκεται προς τα δεξιά. Στο κέντρο της ίδιας σειράς βρίσκεται ο υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Πάνος Παναγιωτόπουλος, ενώ δυο θέσεις δίπλα του βρίσκεται ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Σαρρής. Τρεις θέσεις δεξιά του, αριστερά όποως βλέπετε εσείς την φωτογραφία, βρίσκεται ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης Μάνος Γαβριηλίδης και τέρμα στην άκρη ο πρόεδρος της ΕΠΣ Έβρου Χρήστος Καραβασίλης.

Στο ημίχρονο σχηματίστηκαν αρκετά πηγαδάκια, αλλά γεγονός είναι ότι δεν είδαμε τους τρεις θρακιώτες να συνομιλούν μεταξύ τους. Ο Μάνοις Γαβριηλίδης, γνωστός καπνιστής, δεν αποχωριζόταν σχεδόν ποτέ το τσιγάρο από το στόμα του, ο Γκιρτζίκης διαρκώς με ένα κινητό στο χέρι αντάλλασε μηνύματα και έδειχνε φωτογραφίες σε άλλους παράγοντες ενώ καθιστός έμεινε την περισσότερη ώρα ο Καραβασίλης, που άλλωστε είναι και new entry στο ΔΣ της ΕΠΟ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στα επίσημα είναι και ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ Σοφοκλής Πιλάβιος, που παρακολουθεί όλη την πορεία της Εθνικής, ενώ τρεις σειρές πάνω βρίσκεται και ο πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού Γιώργος Βαρδινογιάννης, η παρουσία του οποίου στο Καραϊσκάκη, το γήπεδο του Ολυμπιακού δηλαδή, προκάλεσε πολλά σχόλια…