Διαδρομές στην Μαρώνεια, συναυλίες, καραόκε και… σεξ σόου για τους Μοτοσυκλετιστές της Θράκης!!!

Γράφει η Βερόνικα Ευθυμίου

–  Βραβεύσεις άλλων λεσχών από Ελλάδα και Βαλκάνια, συναυλίες με μουσικά συγκροτήματα, διαγωνισμό καραόκε αλλά και…  σεξ σόου με καλλίγραμμες χορεύτριες από μπαρ της Κομοτηνής περιελάμβανε το κατασκηνωτικό τριήμερο που διοργάνωσε στην Μαρώνεια η Λέσχη Μοτοσικλετιστών Κομοτηνής και στο οποίο συμμετείχαν πέντε Λέσχες από την Βουλγαρία και άλλες 11 από την Ελλάδα, ανάμεσά τους και από Αλεξανδρούπολη, Τυχερό, Ξάνθη και Χρυσούπολη.

Αυτό διάβασα στον «Χρόνο» και μου προκάλεσε το ενδιαφέρον αναφορικά με το κατασκηνωτικό τριήμερο που ξεκίνησε από το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής και τελείωσε την Κυριακή στην Μαρώνεια, όπου δόθηκε και το φετινό ραντεβού των μοτοσικλετιστών Βόρειας Ελλάδας και Βαλκανίων. Βλέπω μάλιστα και φωτογραφίες και αντιλαμβάνομαι ότι τα παιδιά περάσαν… πολύ ωραία. Και αυτό γιατί, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το πρόγραμμα ήταν “επιτυχημένο, με πολύ ένταση, με ρυθμό, διαδρομές στη φύση και πλούσιο  πρόγραμμα, γεγονός που οφείλεται στην διοργάνωση, ψυχή της οποίας ήταν η πρόεδρος της Λέσχης Κομοτηνής, Γιάννα Πουρνάρα. 

Αντιγράφω από τα λόγια της ίδιας, στην κομοτηναίικη εφημερίδα: «Στο πρόγραμμά μας ήταν μια περιήγηση στους χώρους, για να γνωρίσουν οι ξένοι επισκέπτες τις ομορφιές της Μαρώνειας. Αυτό όμως δεν είχε ιδιαίτερη συμμετοχή. Οι περισσότεροι προτίμησαν να το κάνουν μόνοι τους με την παρέα τους. Δηλαδή, δεν κάναμε κάποια ξενάγηση, όπως είχαμε κάνει πέρυσι. Είχαμε, επίσης, στην είσοδο ένα πολύ καλό  ενημερωτικό φυλλάδιο για όλα, για τα μουσεία, τους χώρους, τα αξιοθέατα της περιοχής». 

Την Παρασκευή το βράδυ είχαμε έναν διαγωνισμό καραόκε, ο οποίος έχει καθιερωθεί από πέρυσι με συμμετοχές και βραβεία, τα οποία έχουν αρκετό γέλιο. Περνάμε υπέροχα σε αυτές τις περιπτώσεις. Το πρώτο βραβείο το πήρε ένα χορευτικό, γιατί δεν είναι μόνο  ο διαγωνισμός καραόκε, αλλά έχουμε οτιδήποτε ο καθένας μπορεί να κάνει. Είχαμε το “πουλάκι τσίου”με φοβερή αναπαράσταση. Το δεύτερο βραβείο απονεμήθηκε στον Καραλή Αλή με τραγούδι και το τρίτο βραβείο το πήρε ένα παλικάρι που μας ήρθε από τη Θεσσαλονίκη, τον Αλέξη Καραλέξη.

Το πρωί του Σαββάτου υπήρχαν  κάποιες διαδρομές για enduro, που είναι ένας συγκεκριμένος τύπος μοτοσικλετών, οι οποίοι έκαναν διαδρομές πάνω στο βουνό, κάτι το οποίο δεν μπορούν να το κάνουν όλα τα μηχανάκια. Ήρθαν λοιπόν φορτωμένοι με τα μηχανάκια αυτά και κάναμε διαδρομή στα βουνά της περιοχής και στα μονοπάτια που είναι γι’ αυτό τον σκοπό. Το απόγευμα είχαμε κάποιες επιδείξεις. Είναι μοτοσικλετιστικό αυτό: καίνε λάστιχα, κάνουν κάποια πράγματα και όλο το ενδιαφέρον είναι στραμμένο εκεί. Ήταν αδύνατον να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Υπήρχαν, δηλαδή, επιδείξεις ικανοτήτων οδηγών και οχημάτων εκεί στον χώρο» θα μας πει η κ. Πουρνάρα που δεν παρέλειψε και τα γενέθλια του Αργύρη Τορoνίδη που έσβησε τα κεράκια της τούρτας του.

Το βράδυ οι Μάρων Φάιβ, ήταν το πρώτο γκρουπ που έπαιξε ροκ κομμάτια με έντονο ρυθμό  Στο ενδιάμεσο υπήρξαν απονομές κάποιων αναμνηστικών στις λέσχες που συμμετείχαν στην εκδήλωση. Ενώ το μπαρ  “Έλα κι εσύ” έφερε κάποια όμορφα κορίτσια που χόρεψαν και ανέβασαν το κέφι του ανδρικού πληθυσμού.

Αναλυτικά συμμετείχαν:  Από Βουλγαρία
1.         MC TORNADO από την πόλη Ασένοφγραντ (ASENOVGRAD)
2.         MC NAUTILUS από την πόλη Παρβομάϊ (PARVOMAY)
3.         MC THRAKI  από την πόλη Σόποτ (SOPOT)
4.         MC SHUT BROTHERS από την πόλη Σβίλιγκραντ (SVILENGRAND)
5.         MC THE HUNS από την πόλη Φιλιπούπολη (PLOVDIV)
ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ
6.         WEST SIDE SALONICA από Θεσσαλονίκη
7.         HAYABUSA CLUB από Θεσσαλονίκη
8.         MC MACEDONIAN WARRIORS από Θεσσαλονίκη
9.         MC TWIN HEADS από Χρυσούπολη
10.        ALL BIKERS forum
11.        Λ.Ε.Μ.Ε. από Αλεξανδρούπολη
12.        ΜΟ.ΛΕ.Δ. ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΙ από Δράμα
13.        ΚΑΒΕΙΡΟΙ από Τυχερό Έβρου
14.        Μ.Ο.Σ. ΣΕΡΡΩΝ από Σέρρες
15.        Μ.Ο. ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΟΙ ΞΑΝΘΗΣ από Ξάνθη
16.        BIKERS CLUB από Ξάνθη