H ατζέντα του Θρακιώτη Φιλάθλου για όλη την εβδομάδα! Για να μην χάσετε την… μπάλα

Γράφει η ThrakiSportS Web Team

–  Εβδομάδα Εθνικών Ομάδων, Κληρώσεων, που όμως στο τέλος της φέρνει και δυο πολύ σημαντικά παιχνίδια για Ξάνθη και Πανθρακικό στην Αθήνα, είναι αυτή που διανύουμε.

Σήμερα έχει για παράδειγμα υποχρεώσεις η Εθνική Ανδρών Ποδοσφαίρου του ξανθιώτη Βασίλη Τοροσίδη και του πρώην παίκτη του Πανθρακικού Δημήτρη Παπαδόπουλου, που αντιμετωπίζει την Λετονία για τα προκριματικά του Μουντιάλ, αλλά και η Εθνική Ελπίδων του κεντρικού αμυντικού της Skoda Ξάνθη Δημήτρη Γούτα, που παίζει με την Μάλτα. Παράλληλα, από την Πέμπτη ξαναρχίζει τις υποχρεώσεις της η Εθνική Ανδρών στο Ευρωμπάσκετ.

Εκτός αυτών όμως, έχουμε κληρώσεις. Πολλές κληρώσεις. Την Τρίτη κληρώνει το Κύπελλο Ελλάδος για Ξάνθη και Πανθρακικό. Την Τετάρτη η ΕΠΣ Έβρου αλλά και το Κύπελλο Ελλάδος Βόλεϊ. Την Πέμπτη η Volley League αλλά και η ΕΚΑΣΑΜΑΘ!!! 

Και φυσικά, στο τέλος της εβδομάδας έρχεται πλούσια αγωνιστική δράση. Η Ξάνθη παίζει με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, ο Πανθρακικός με τον Πανιώνιο στην Αθήνα, ενώ ξεκινά και το Κύπελλο Γ’ Εθνικής με τους Έβρο Σουφλίου, ΠΑΟ Κοσμίου και Νέστο Χρυσούπολης να δίνουν τα πρώτα επίσημα παιχνίδια της χρονιάς. Λογικά θα έχουμε έναρξη και στην ΕΠΣ Ξάνθης, ενώ θα συνεχιστούν και τα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Θράκης.

Το ThrakiSportS συγκέντρωσε στο ημερολόγιό του, συνοπτικά, ανά ημέρα, όλα τα κρίσιμα ραντεβού που πρέπει να έχουν υπόψη τους οι θρακιώτες φίλαθλοι. Όλες οι αθλητικές δραστηριότητες κάθε ημέρας που οφείλει να γνωρίζει ο κάθε θρακιώτης φίλαθλος που σέβεται τον εαυτό του. Όλοι οι αγώνες, τα γήπεδα και οι ώρες έναρξης με ένα κλικ, για να… μη χάσετε την μπάλα!

ΤΡΙΤΗ 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
 
ΤΕΤΑΡΤΗ 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
 
ΠΕΜΠΤΗ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
 
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
 
ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
 
ΚΥΡΙΑΚΗ 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
 
ΔΕΥΤΕΡΑ 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ