Δεν έπαιξε ο Γούτας στην πεντάρα της Εθνικής Ελπίδων

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Γιάννης Γιαγκίνης

–  Χωρίς να αγωνιστεί ο Δημήτρης Γούτας της Ξάνθης, η Εθνική Ελπίδων συνέτριψε στο Περιστέρι την Μάλτα με 5-0 και ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της για τα προκριματικά του Euro 2013/15 για παίκτες ηλικίας κάτω των 21 ετών.

Η ελληνική ομάδα είχε από την αρχή τον έλεγχο του αγώνα, πέτυχε γρήγορα δύο γκολ που απέβαλαν το άγχος της πρεμιέρας, δημιούργησε όμορφες φάσεις και χειροκροτήθηκε θερμά στο τέλος από τους φιλάθλους.

Τα γκολ πέτυχαν στο 5ο λεπτό ο Καρέλης με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, στο 13′ ο ίδιος παίκτης επίσης με κοντινό σουτ, στο 72΄ ο Κίτσιου με πλασέ,  στο 78′ ο Διαμαντάκος με υπέροχο πλασέ και στο 90ο λεπτό ο Γιαννιώτας με τον ίδιο τρόπο.

Οι επόμενοι αγώνες της Εθνικής είναι εκτός έδρας στις 11 και 15 Οκτωβρίου, με Τουρκία και Μάλτα, αντίστοιχα.

ΕΛΛΑΔΑ: Καπίνο, Κίτσιου, Σταφυλίδης (80΄ Λυκογιάννης), Μπουγαΐδης, Ποτουρίδης, Λαγός, Κολοβός (76΄ Μπακασέτας), Μπουχαλάκης, Βέλλιος (76΄ Διαμαντάκος), Καρέλης, Γιαννιώτας

ΜΑΛΤΑ: Γ. Μποργκ, Ταμπόνε, Γκρεκ, Μικάλεφ (34΄ Στ. Πιζάνι), Φαλτσόν, Μπετζίνα (46΄ Φαρούτζα), Σ. Μποργκ, Κλ. Μποργκ, Γ. Πιζάνι (79΄ Μπουσκάτ), Καμενζούλι, Σικλούνα