Σε εξέλιξη το σεμινάριο προπονητικής UEFA C στην Κομοτηνή

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Γιάννης Κεσόπουλος

–  Αρχισε τη Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου στη Κομοτηνή η σχολή προπονητών της ΕΠΟ για το δίπλωμα UEFA C που αφορά σε τμήματα υποδομής. Τα μαθήματα θα διαρκέσουν ως τη Δευτέρα 16/9 και γίνονται σε χώρους του ξενοδοχείου Chris&Eve ενώ τα παρακολουθούν περισσότεροι από 45 υποψήφιοι τεχνικοί.

Την εποπτεία των Σχολών της ΕΠΟ έχει ο Τέλης Μπατάκης, ενώ το παρών δίνουν εκτός των άλλων, και οι υπεύθυνοι των Συνδέσμου Προπονητών Εβρου και Ξάνθης.

Σε όλο αυτό το διάστημα οι μελλοντικοί υποψήφιοι διπλωματούχοι προπονητές θα έχουν την ευκαιρία να διδαχθούν την ύλη που αφορά στην προπόνηση των εκκολαπτόμενων ποδοσφαιριστών αλλά και στην οργάνωση της ακαδημίας.

Αλλωστε το πτυχίο που πλέον επιβάλλει η ΕΠΟ σε συνεργασία με την UEFA έχει μπει για τα καλά στη ζωή των προπονητών που επιθυμούν να ασχοληθούν με τις αναπτυξιακές ηλικίες και ουσιαστικά είναι το πρώτο στάδιο ώστε να μπορέσει κάποιος να ανελιχθεί στην προπονητική πυραμίδα.

Μάλιστα, έπειτα από απόφαση του Δ.Σ. της ΕΠΟ οι πτυχιούχοι της σχολής θα έχουν την δυνατότητα μετά από λίγο διάστημα να εξεταστούνψεκ νέου για το δίπλωμα UEFA B.