Κρεμάει τα παπούτσια του και σταματάει το βόλεϊ ο Ηλίας Γραμματικόπουλος!!!

Ανταπόκριση από Ορεστιάδα: Γιάννης Βαβαλικούδης

–  Ενα από τα μεγαλύτερα ονόματα που έχει αναδείξει το εβρίτικο βόλεϊ και ειδικά το βόλεϊ της Ορεστιάδας, ο Ηλίας Γραμματικόπουλος, φαίνεται ότι έλαβε την απόφαση να κρεμάσει τα αθλητικά του παπούτσια.

Αυτό φέρεται να έχει εκμυστηρευθεί ο ίδιος σε προσωπικούς του φίλους.

Ο δίμετρος διαγώνιος, που προέρχεται από τα σπλάχνα του ΑΟΟ και έζησε όλες τις μεγάλες στιγμές την δεκαετία του ’90, όταν η ακριτική ομάδα απείλησε την κυριαρχία των “μεγάλων” και έπαιξε σε τελικούς όχι μόνο των ελληνικών πρωταθλημάτων αλλά και του Κυπέλλου Συνομοσπονδίας, αποτελούσε ακόμα και σήμερα, στα 39 του χρόνια, τον φυσικό ηγέτη της ομάδας μαζί φυσικά με τον συνομίληκό του Στέλιο Κεμανετζή.

Αν και μετά τον υποβιβασμό της Ορεστιάδας πριν έξι χρόνια από τα μεγάλα σαλόνια, είχε προτάσεις από άλλες ομάδες της Α1 και μπορούσε κάλλιστα να αγωνιστεί σε όποιον σύλλογο επιθυμούσε, προτίμησε να μείνει πιστός στην πράσινη φανέλα, την οποία δεν άλλαξε ποτέ και έναντι κανενός τιμήματος. Για τον λόγο αυτό μάλιστα έχει τιμηθεί από την διοίκηση του συλλόγου αλλά και τον Δήμο Ορεστιάδας.

Ο Ηλίας Γραμματικόπουλος, εφόσον δεν μεταπειστεί βέβαια, θα αποχωρήσει έχοντας ζήσει μια ζωή στον ΑΟΟ. Αποτελούσε και αποτελεί πρόσωπο σεβασμού αλλά και πηγή έμπνευσης για όλους τους νεώτερους παίκτες, που εξακολουθούν να βγάζουν οι ακαδημίες του συλλόγου. Ωστόσο, γεγονός είναι ότι η απώλειά του θα είναι σημαντική για τον σύλλογο, που έχει θέσει ως στόχο την προσεχή σεζόν την επιστροφή του στην Α1 Κατηγορία.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, σύμφωνα με τις πληροφορίες του ThrakiSportS, πρόθεση του Ηλία Γραμματικόπουλου είναι να παραμείνει στην οικογένεια του ΑΟΟ και να προσφέρει κι άλλο στην ομάδα της καρδιάς του, αλλά πλέον από άλλο πόστο…