Φιλικές νίκες στον Έβρο για τις Κ15 και Κ17 του Πανθρακικού

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Γιάννης Κεσόπουλος

–  Να τεστάρουν τις δυνάμεις τους είχαν την ευκαιρία τα τμήματα υποδομής του Πανθρακικού που πρόκειται να πάρουν μέρος στα πρωταθλήματα Κ17 και Κ15 της Super League. 

Η ομάδα Κ17 αγωνίστηκε στον γειτονικό Έβρο με αντίπαλο τον Απαλό που συμμετέχει στα πρωταθλήματα της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Έβρου. Το συγκρότημα του Κώστα Γεμενετζή εντυπωσίασε με την εμφάνιση του κερδίζοντας με σκορ 0-5 και έδειξε έτοιμο για τις φετινές υποχρεώσεις του.

Το σκορ άνοιξε στο 24ο λεπτό ο Μουζακίδης, ο Χριστοφορίδης στο ημίωρο του αγώνα έκανε το 0-2 και οι Τσιτλαχίδης (36ο) και Τζατζανάς (45ο) διαμόρφωσαν το 0-4 που ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου. Το τελικό 0-5 σημείωσε ο Μανανάς στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου. Η έναρξη του πρωταθλήματος έχει οριστεί για το διήμερο 14-15 Σεπτεμβρίου με τον Πανθρακικό την 1η αγωνιστική να έχει ρεπό.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ K17: Συνοδινός, Κουρτίδης, Τζατζανάς, Ντόβας, Κουτσουκανίδης, Μουζακίδης, Τσιτλαχίδης, Βελή Χακάν, Τσικλαούρη , Χριστοφορίδης, Ίτσας. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι Κισσούδης, Ανδρέου, Κοτανίδης, Μίχος, Κατσαρός, Μανανάς και Μπαχαρίδης.

Την ίδια μέρα η Κ15 του Πανθρακικού αγωνίστηκε με τον Ολυμπιακό Αλεξανδρούπολης τον οποίο και κέρδισε με 0-2. Η ομάδα του Ζόραν Στοίνοβιτς έδειξε καλό αγωνιστικό πρόσωπο και είχε στο μεγαλύτερο μέρος τον έλεγχο της συνάντησης. Πέρα από τα 2 τέρματα που σημείωσε με τους Θέμελη και Ραφαήλ είχε 2 δοκάρια με τον Στοίνοβιτς και ένα χαμένο πέναλτι με τον Κυριαλάνη.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ K15: Τζελέπης, Ξανθοπουλίδης, Μέριτς, Ξενοδοχίδης Γ., Μουζάς, Στοίνοβιτς, Ραφαήλ,  Κυριαδάνης, Γαλεάδης, Θεμελής και Ξενοδοχίδης Ηλ. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι Σαββάκης, Παχούμης, Γαννακόπουλος, Αλεξίου, Πουρναράς, Πεχλιβανόπουλος, Εμρέ, Κελεσίδης.