Το τρίτο ημίχρονο της τεσσάρας του Πανθρακικού! Δηλώσεις Μπαϊκαρά, Χρήστου, Καθάριου και Μάντζιου

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Γιάννης Κεσόπουλος

–  Μετά την λήξη του αγώνα μίλησαν στους εκπροσώπους του Τύπου ο προπονητής Άκης Μάντζιος αλλά και οι Ντενίζ Μπαϊκαρά, Γιάννης Χρήστου και Νίκος Καθάριος. Αναλυτικά οι δηλώσεις τους:

Άκης Μάντζιος: “Νομίζω ότι ήταν ένα καλό τεστ. Δείξαμε πως βρισκόμασταν σε καλό δρόμο. Σε κάθε παιχνίδι δείχνουμε ότι βελτιωνόμαστε και γινόμαστε όλο και καλύτεροι. Είχαμε την ευκαιρία να δουλέψουμε πολύ και σε διάφορα σχήματα μέσα στο γήπεδο και γενικότερα είμαι πολύ ικανοποιημένος  όχι τόσο από το αποτέλεσμα αλλά περισσότερο από την εικόνα της ομάδας και γενικότερα από την διάθεση”.

Ντενίζ Μπαικαρά: “Ήταν ένα καλό τεστ για την ομάδα αλλά και για τα παιδιά που δεν είχαν πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής καθώς δεν πραγματοποίησαν κανονική προετοιμασία. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και κάθε μέρα να δίνουμε το 100% είτε είναι στην προπόνηση είτε στον αγώνα για να βελτιωνόμαστε”.

Γιάννης Χρήστου: “Τα παιχνίδια προσφέρονται για να βγάζουν οι προπονητές συμπεράσματα. Είχαμε καλό ρυθμό και σημειώσαμε 4 τέρματα. Το ευχάριστο είναι πως δεν είχαμε κάποιο πρόβλημα τραυματισμού καθώς ως τώρα είχαμε απώλειες σε όλους τους αγώνες. Πλέον στρέφουμε την προσοχή μας στον παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Πανιώνιο”.

Νίκος Καθάριος: “Ήταν ένα καλό παιχνίδι, προσπαθούμε όλοι μας κάθε μέρα να γινόμαστε καλύτεροι και να εκτελούμε τις οδηγίες του προπονητή μας. Όλη την εβδομάδα δουλέψαμε αρκετά και το ίδιο θα κάνουμε και για τον αγώνα με τον Πανιώνιο. Έχουμε καλό κλίμα στην ομάδα και όλοι μας βρισκόμαστε σε ετοιμότητα για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του πρωταθλήματος”.