Τα αποτελέσματα του κυπέλλου της ΕΠΣ Θράκης! Ποιες ομάδες προκρίθηκαν στην Β φάση…

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Γιάννης Κεσόπουλος

–  Ο αποκλεισμός του ΑΟ Φιλύρας, της περσινής δευτεραθλήτριας της ΕΠΣ Θράκης από την πρώτη κιόλας φάση του κυπέλλου της ΕΠΣ ήταν ΄το αποτέλεσμα που προκαλεί την μεγαλύτερη έκταση από αυτά της πρώτης φάσης του θεσμού.

Υπενθυμίζεται ότι η νέα διοίκηση της Φιλύρας αποφάσισε να κάνει στροφή σε ντόπιους ποδοσφαιριστές και για τον λόγο αυτό προτίμησε, από εκεί που έκανε πρωταθλητισμό, να δηλώσει συμμετοχή σε κατώτερη κατηγορία αντί για την Α1. Αυτός είναι και ο λόγος που αγωνίστηκε στην πρώτη φάση του κυπέλλου, όπου οι ομάδες της Α1 δεν μπήκαν καν στην διαδικασία της κλήρωσης.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αγώνων της πρώτης φάσης του κυπέλλου της ΕΠΣ Θράκης, που διεξήχθησαν το απόγευμα της Κυριακής:

Ορφέας Στρύμης – Λίσσος Λοφαρίου 3-1
Μέγα Πιστό – Ηρακλής Διαλαμπής 3-2
Φανάρι – Αναγέννηση Παγουρίων 2-4
Αγιοχώρι – Πέρδικα 3-1
Νεολαία Αλανότοπου – Ατσάλι Αρχοντικών 2-1
Σκάλωμα – Φιλύρα 2-1
Δόξα Γρατινής-Φιλία 0-1 (παρ, κ.α. 0-0)
 

Οι νικήτριες ομάδες προκρίθηκαν στην δευτερη φάση. Από την προηγούμενη εβδομάδα είχαν προκριθεί οι Μύστακας, Αετός Αρριανών, Ρωμά, Ένωση Ασωμάτων, Ένωση Αμαξάδων και Βιστωνίδα Κοπτερού.

Θυμηθείτε τα αποτελέσματα των αγώνων της πρώτης φάσης του κυπέλλου που έγιναν την περασμένη Κυριακή με ένα κλικ ΕΔΩ. Στην κλήρωση της δεύτερης φάσης θα προστεθούν και οι 12 ομάδες της Α1 Κατηγορίας.