Ξεκινά η προετοιμασία της Ροδόπης 87

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Γιάννης Κεσόπουλος

–  Ξεκινά την Δευτέρα (9/9) η Ροδόπη ’87, η δευτεραθλήτρια του α’ ομίλου της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας της περσινής σεζόν, η οποία για λίγο έχασε την άνοδο στη Β’ Κατηγορία (λόγω της προπέρσινης τιμωρίας των -2 βαθμών).

Όπως τονίζουν οι ιθύνοτες της ομάδας, και φέτος ο στόχος είναι η άνοδος στην μεγαλύτερη κατηγορία. Το αρχικό στάδιο προετοιμασίας υπό τις οδηγίες της Βίκυς Περιβολοπούλου θα γίνει στο Δημοτικό Γήπεδο Υφαντών (που και τη φετινή αγωνιστική περίοδο θα χρησιμοποιεί ως έδρα). Παράλληλα θα γίνονται και προπονήσεις ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο Gym Planet.

Το βασικό στάδιο προετοιμασίας αναμένεται να πραγματοποιηθεί στη Μαρώνεια 23-29 Σεπτεμβρίου. Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν στο γήπεδο των Υφαντών και θα πραγματοποιηθούν φιλικά παιχνίδια, με γυναικείες αλλά και ανδρικές ομάδες, μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος.

Όσον αφορά τις ακαδημίες της Ροδόπης ’87, ήδη ξεκίνησαν προπονήσεις από τις 2 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο των Υφαντών, ενώ παράλληλα συνεχίζονται οι εγγραφές νεαρών κοριτσιών. Όπως έχει σημειώσει το ThrakiSportS, έχουν τεθεί σε κυκλοφορία και τα διαρκείας της ομάδας με τη συμβολική τιμή των 10 ευρώ.