H… Οδύσσεια του Κάμπελ τον αφήνει εκτός με Ξάνθη!

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Δημήτρης Αρβανιτίδης

–  Ο Τζόελ Κάμπελ πρωταγωνίστησε στη μεγάλη νίκη της Κόστα Ρίκα με 3-1 απέναντι στις ΗΠΑ (φωτό). Και τα ξημερώματα της Τετάρτης (11/9) θα βρίσκεται στην Τζαμάικα όπου αναμένεται να είναι και πάλι στο βασικό σχήμα της Εθνικής του, σε αυτή την κρίσιμη αναμέτρηση.

Και η συνέχεια; Από Τζαμάικα στην Κόστα Ρίκα και από εκεί σε κάποια ευρωπαϊκή πόλη όπου θα πάρει άλλο ένα αεροπλάνο για την Αθήνα. Στη χώρα μας δεν αναμένεται πριν το απόγευμα της Παρασκευής (13/9). Δηλαδή ένα εικοσιτετράωρο μόλις πριν τον αγώνα με την Ξάνθη στο Στάδιο Καραϊσκάκη.

Αυτή η μικρή “Οδύσσεια”, όπως επισημαίνουν την Κυριακή οι αθηναϊκές εφημερίδες και ιστοσελίδες, όπως το Sport24, κάνει απαγορευτική τη συμμετοχή του το Σάββατο κόντρα στην Ξάνθη (14/9, 20:30).

Αν κανείς προσθέσει και το γεγονός ότι την Τρίτη (17/9) έρχεται η Παρί Σε Ζερμέν του Ζλάνταν Ιμπραήμοβιτς και της παρέας του για την πρεμιέρα του Champions League, γίνεται αντιληπτό ότι ο Μίτσελ κατά πάσα πιθανότητα δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Κοσταρικανό απέναντι στην ομάδα της Θράκης…