Στην Καλλιθέα ο Λυμπερόπουλος!

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Μελίνα Ντισλιάν

–  Στην απόκτηση του πρώην τερματοφύλακα της Skoda Ξάνθη Σωτήρη Λυμπερόπουλου προχώρησε η Καλλιθέα, παρά το γεγονός ότι ο έμπειρος πορτιέρο είχε συμφωνήσει πριν δύο εβδομάδες με τη Γλυφάδα και ο προπονητής της Τάκης Γκώνιας είχε αναφερθεί στη συμφωνία που υπήρχε μαζί του!

Μέχρι και σήμερα όμως, ο πρώην τερματοφύλακας της Ξάνθης δεν είχε υπογράψει και έτσι η Καλλιθέα κινήθηκε για την απόκτηση του και τον έκανε δικό της. Η ανακοίνωση μάλιστα αναφέρει ότι ο έμπειρος πορτιέρο υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο χρόνων.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Από σήμερα και για τα επόμενα 2 χρόνια ο Σωτήρης Λυμπερόπουλος θα φοράει και θα αγωνίζεται με τα χρώματα της Καλλιθέας. Ο έμπειρος τερματοφύλακας που επί σειρά ετών αγωνίζεται στις δύο μεγάλες κατηγορίες της Ελλάδας, έχοντας περάσει από Καλαμάτα, Εθνικό Πειραιώς, ΑΕΚ, Άρη Θεσσαλονίκης, Ακράτητο, Καστοριά, Σκόντα Ξάνθη, είναι μία σημαντική προσθήκη για την Καλλιθέα και πιστεύεται ότι θα βοηθήσει την ομάδα μας να επιτύχει τους στόχους της και να πρωταγωνιστήσει στο φετινό πρωτάθλημα».