Video: Όταν έβγαλαν γκέι τον Γκοχουρί και ζευγαράκι με τον Ντρογκμπά…

Γράφει η Βερόνικα Ευθυμίου

– Αρκετά συζητήθηκε την εβδομάδα που πέρασε η άστατη ζωή του Στιβ Γκοχουρί, που αποτελεί ξένο σώμα για την ομάδα της Ξάνθης προτού καλά καλά συμπληρωθούν δυο μήνες από τον ερχομό του στην Ξάνθη εξαιτίας της εξωγηπεδικής ζωής του.

Σας έχουμε γράψει εδώ στο ThrakiSportS και για την ιδιαίτερη φιλική σχέση που έχει με τον Ντιντιέ Ντρογκμπά και τις δηλώσεις του ότι ήθελε να τον φέρει στην Θράκη. Αλλά αυτό που δεν ξέρετε, είναι ότι πριν δυο χρόνια, τέτοια εποχή, αυτή η σχέση παρεξηγήθηκε σε τέτοιο βαθμό, που γερμανίδα ρεπόρτερ τους πέρασε… ζευγάρι.

Τότε ο Ντρογκμπά ήταν το μεγάλο όνομα της Τσέλσι, είχε τραυματιστεί και βρισκόταν στο στάδιο της αποθεραπείας του. Εκμεταλλευόμενος την αγωνιστική του απραξία ταξίδεψε στο Μόναχο προκειμένου να λάβει μέρος στις εκδηλώσεις του διάσημου φεστιβάλ μπίρας «Oktoberfest».

Ο Ντρογκμπά κάθισε στο ίδιο τραπέζι με Γκοχουρί. Ναι, τον νυν παίκτη της Ξάνθης, τότε της Γουίγκαν, αμφότεροι συμπαίκτες στην Ακτή Ελεφαντοστού. Όμως μία αφελής ρεπόρτερ θεώρησε πως ο Νταγκμπά είχε κάτι περισσότερο από φιλία με τον Γκοχουρί. Και όχι απλά το θεώρησε, αλλά έφτασε στο σημείο να εξωτερικεύσει την σκέψη της!

«Είστε ζευγάρι;», πήγε με κάμερα και τους ρώτησε! Ο Ντρογκμπά αλλά και ο Γκοχουρί αλληλοκοιτάχθηκαν,  αντιμετώπισαν με χιούμορ την ερώτηση και… ξέσπασαν σε γέλια. Μάλιστα, το διασκέδασαν σε τέτοιο βαθμό που άρχισαν να μιμούνται γυναικείες φωνές, προκαλώντας αμήχανα χαμόγελα στους τριγύρω.

Πως το έλεγε και ο Ψινάκης; «Τι κάνεις καλή μου;». Ε, κάπως έτσι μιλούσαν και οι Γκοχουρί και Ντρογκμπά δυο χρόνια πριν στο Μόναχο, όταν και οι δύο αγωνιζόντουσαν στο Νησί (όπου δεν θέλει και πολύ να σου βγει το όνομα). Που να φανταζόμασταν τότε, Σεπτέμβρη του 2011, ότι δυο χρόνια μετά ο Γκοχουρί θα ανήκει στην Ξάνθη και ο Ντρογμπά θα παίζει μπάλα στην Πόλη…

[iframe width=”640″ height=”360″ src=”http://www.youtube.com/embed/9tIXglAEFe0?feature=player_embedded” frameborder=”0″ allowfullscreen]