Στο Βαντούζ με την Εθνική οι πρόεδροι των ΕΠΣ Έβρου και Θράκης. Απών ο εκπρόσωπος της ΕΠΣ Ξάνθης!

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Γιάννης Γιαγκίνης

–  Στο Βαντούζ του Λιχτενστάιν, συνοδεύοντας την Εθνική Ομάδα στον αγώνα που θα διεξαχθεί το βράδυ εκεί για τα προκριματικά του Μουντιάλ, βρίσκονται οι δύο από τους τρεις θρακιώτες του ΔΣ της ΕΠΟ.

Ο λόγος για τους προέδρους των ΕΠΣ Θράκης και Έβρου Μάνο Γαβριηλίδη και Χρήστο Καραβασίλη αντίστοιχα. Οι δυο τους ταξίδεψαν το πρωί της Πέμπτης στην Αθήνα και αναχώρησαν το απόγευμα με την υπόλοιπη αποστολή της Εθνικής για την Ελβετία.

Αυτήν τη φορά δεν συμμετέχει ο Γιώργος Γκιρτζίκης, το τρίτο μέλος του ΔΣ της ΕΠΟ που προέρχεται από την ΕΠΣ Ξάνθης και έτσι δεν θα βρίσκονται και οι τρεις στις εξέδρες, όπως στην φωτογραφία αρχείου του ThrakiSportS από την παρουσία τους το περσινό καλοκαίρι στην Πολωνία για το Euro 2012.

Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε αν αυτή η απουσία ήταν προγραμματισμένη ή έχει σχέση με το θέμα που έχει δημιουργηθεί με τα 40 δελτία ποδοσφαιριστών από 18 ομάδες της ΕΠΣ Ξάνθης, το οποίο οδήγησε στην αναβολή της πρεμιέρας των πρωταθλημάτων στο νομό αλλά και στην παραίτηση σύσσωμου του Δ.Σ. της ΕΠΣ Ξάνθης.

Πάντως, είναι η πρώτη φορά σε αυτήν την διαδικασία των αγώνων της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ της Βραζιλίας που ο Γιώργος Γκιρτίκης δεν ακολουθεί την αποστολή της Εθνικής Ομάδας σε εκτός έδρας παιχνίδι.