Με βασικό τον Τόρο η Εθνική στο Λιχτενστάιν

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Γιάννης Γιαγκίνης

–  Στην Ελβετία βρίσκεται από το απόγευμα της Πέμπτης (5/9) η αποστολή της Εθνικής μας ομάδας, ενόψει του αγώνα με το Λιχτενστάιν (6/9, 21:45).

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεν συνάντησε προβλήματα κατά την διάρκεια της πτήσης, ενώ και ο καιρός στην Ελβετία είναι πολύ καλός (26 βαθμοί).

Η Εθνική μας διανυκτέρευσε στο Σεντ Γκάλεν και το μεσημέρι θα αναχωρήσει για το Βαντούζ (περίπου 70 χιλιόμετρα) όπου θα διεξαχθεί ο αγώνας με το Λιχτενστάιν.

Στην προπόνηση της Πέμπτης στον Άγιο Κοσμά, ο Φερνάντο Σάντος δεν αποκάλυψε τα πλάνα του για την ενδεκάδα ενόψει του αγώνα με το Λιχτενστάιν, κάνοντας δοκιμές.

Επέλεξε να μη δοκιμάσει το τελικό σχήμα που θα παρατάξει στο παιχνίδι, αλλά δοκίμασε στην κορυφή της επίθεσης τον Δημήτρη Παπαδόπουλο μαζί με τον Κώστα Μήτρογλου. Το εν λόγω δίδυμο δύσκολα θα ξεκινήσει στην ενδεκάδα, αλλά δεν αποκλείεται να το επιλέξει κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Από εκεί και πέρα, δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται ότι ο ξανθιώτης Βασίλης Τοροσίδης για ακόμα ένα παιχνίδι θα ξεκινήσει βασικός, στο δεξί άκρο της άμυνας. Τερματοφύλακας θα είναι ο Καρνέζης, αριστερά στην άμυνα ο Χολέμπας και στόπερ οι Παπασταθόπουλος, Σιόβας.

Καθαρός αμυντικός χαφ θα είναι ο Κατσουράνης και μπροστά του θα είναι οι Ταχτσίδης, Μανιάτης. Στην τριάδα της επίθεσης θα είναι σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις οι Κονέ (δεξιά), Χριστοδουλόυπουλος (αριστερά) με τον Μήτρογλου στην κορυφή της επίθεσης.

Να θυμίσουμε πως για το ματς με το Λιχτενστάιν ο Φερνάντο Σάντος δεν υπολογίζει τους Σαμαρά και Σαλπιγγίδη οι οποίοι είναι τιμωρημένοι (συμπλήρωσαν κάρτες). Όμως, στο πλευρό της Ελληνικής Ομάδας θα είναι και περίπου 150 φίλαθλοι που έχουν ταξιδέψει στο Λιχτενστάιν από την Ελλάδα και τις διπλανές χώρες της Κεντρικής Ευρώπης.