Πυρκαγιά στις ομάδες της Θράκης από τα ξενύχτια των αθλητών τους

Γράφει η Βερόνικα Ευθυμίου

–  Σα γυναίκα η οποία σέβεται τον εαυτό της και δεν κοιτάει μόνο τα οφσάιντ, τα κόρνερ κλπ κατά τη διάρκεια των αγώνων, μπορώ να πω πώς οι αθλητές της Θράκης, είτε μετέχουν στις μεγάλες ομάδες όπως η Skoda και ο Πανθρακικός είτε στις μικρότερες, αποτελούν έναν από τους κύριους λόγους που μια άσχετη με τον κόσμο του αθλητισμού μπαίνει στον χώρο των γηπέδων προκειμένου να παρακολουθήσει αγώνα. Και όποια σας το αρνηθεί, απλά λέει ψέματα.

Το συγκεκριμένο «κόλλημα» των γυναικών φιλάθλων με τους αθλητές αποτελεί  παράδοση χρόνων, καθώς δεν είναι λίγες εκείνες που τρέχουν από γήπεδο σε γήπεδο μόνο και μόνο για να τις φωτογραφίσει ο φακός, ντυμένες σαν λατέρνες αλλά  και για να δουν από κοντά τους καλλίγραμμους κοιλιακούς του παίκτη που ήταν χτες στο μπαρ δίπλα τους, κρυφά από την ομάδα βεβαία, γιατί λόγω αγωνιστικής έχετε και ωράριο καμάρια μου, μην το ξεχνάτε!

Δεν σας αρκούν οι πολύωρες διαδικτυακές συζητήσεις με τις μελλοντικές σας θαυμαστριούλες, θέλετε και να διακινδυνεύεται την ισορροπία της ομάδας και την καριέρα σας για ένα ποτό ή μια νύχτα με κάποια που είναι μαζί σας μόνο και μόνο επειδή έχετε ένα όνομα; Ξυπνήστε λίγο. Και την επόμενη φορά που θα νυχτοπερπατάτε παράνομα, μην συχνάζετε σε γνωστά μαγαζιά.

Γιατί τα μάθατε (από εμένα) τι έπαθε ο Γκοχουρι, που πήγε στο «Άνω Κάτω» και έκανε «Άνω Κάτω» πρώτα τον εαυτό του και τελικά την Ξάνθη, με αποτέλεσμα να αποτελεί ξένο σώμα στην ομάδα. Αλλά δεν βάλατε μυαλό. Γιατί μαθαίνω για νυχτοπερπατήματα όχι ενός, ούτε μόνο δύο αλλά τριών παικτών. Αλλοδαπών. Βγήκαν παρεάκι, βράδυ Δευτέρας, στο ίδιο μαγαζί, στο Mocca συγκεκριμένα (από όπου και η φωτό από παλιότερες… ακολασίες), αλλά τσούζαν τα ποτάκια τους μέχρι σχετικά αργά, για δεδομένα επαγγελματιών ποδοσφαιριστών.

Δεν ξέρω αν το γνωρίζουν στην ομάδα τους, αλλά δύσκολο να μην το έμαθαν σε τέτοιο κεντρικό μαγαζί που φρόντισαν να πάνε. Αλλά ονόματα δεν θα σας πω. Λέω να τους την χαρίσω αυτή τη φορά…