Φιλική τεσσάρα του Εβρου Σουφλίου στον Ορέστη Ορεστιάδας

Ανταπόκριση από το Σουφλί: Νίκος Γκούντλης

–  Ευρεία φιλική νίκη με 4-0 πέτυχε ο Έβρος Σουφλίου επί του περσινού πρωταθλητή της ΕΠΣ Εβρου Ορέστη Ορεστιάδας, στο πιο δυνατό τεστ που έχουν δώσει μέχρι στιγμής και οι δύο ομάδες στο διάστημα της προετοιμασίας τους.

Το πρώτο μισάωρο ήταν ανιαρό με την μπάλα να εναλλάσεται και να παίζεται κυρίως στο χώρο του κέντρου και από τις δύο ομάδες. Στο 36ο λεπτό όμως είχαμε κάθετη μπαλιά του Εφραιμίδη που έβγαλε τετ α τετ έξω από την περιοχή τον Βιόπουλο ο οποίος πλάσαρε υποδειγματικά κάνοντας το 1 – 0. Δύο λεπτά αργότερα είχαμε σέντρα του Μ. Αντωνιάδη από έξω δεξιά που βρήκε τον Βιόπουλο, ο οποίος πλάσαρε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Φιλιππίδη.

Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε δυνατή έναρξη, με σουτ του Τζαχίτ μετά από λάθος του Λίτσιου που έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Παμπορίδη. Στο 49′ είχαμε επίθεση από τα αριστερά με τον Εμρέ να παίρνει ανάμεσα από δύο και να σουτάρει στο “γάμα”  όπου με εξαιρετική απόκρουση ο Οτέμπερης έστειλε την μπάλα σε κόρνερ.

Επόμενη φάση στο 55′ όπου είχαμε απ ευθείας φάουλ του Αραμπατζή, η μπάλα χτύπησε στο κάθετο δοκάρι και στην επιστροφή της ο Τσαπάνης με πλασέ έκανε το 2 – 0. Πλασέ του Κατρανίτσα από το ύψος του πέναλτι, αλλά η μπάλα πέρασε ξυστά από το κάθετο δοκάρι στο 57′Μακρινή διγώνια μπαλιά του Εμρέ στον Γωνιάδη, πάσα στο πέναλτι για τον Γιαννιτσακίδη που πλασάρει και να διαμορφώνει το 3 – 0 στο 67′.

Στο 75′ είχαμε τετατέτ του Τζαχίτ απέναντι από τον Παμπορίδη, σούτάρε αλλά ο τελευταίος απόκρουσε τη μπάλα. Στο 84′ διαμορφώθηκε το τελικό σκορ μετά από προσποίηση με το αριστερό και πλασέ με το δεξί του Γωνιάδη. Αξίζει να σημειωθεί ότι το γήπεδο είχε γύρω στους 90 φιλάθλους και των δύο ομάδων μεταξύ των οποίων και 15 γυναίκες.

ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ (Βασίλης Χαριτόπουλος): Παμπορίδης, Αντωνιάδης Μ. Κατρανίτσας, Λίτσιος, Τσαπάνης, Εφραιμίδης, Εμρέ, Τρίχας, Λαζαρίδης, Βιόπουλος, Αραμπατζής. Έπαιξαν ακόμη: Αντωνιάδης Γ. Παντελίδης, Ζάχος, Ναθαναηλίδης, Ζαχαρνούδης, Γιαννιτσακίδης, Μπάμνιος, Μπάτζιος, Θεοδωράκης, Γεωργόπουλος (υπό δοκιμή), Γονιάδης (υπό δοκιμή).

ΟΡΕΣΤΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ (Δημήτρης Νόλης): Φιλιππίδης, Κιολές, Πετράς, Πατίδης, Κοτζά, Μαλασίδης, Δαρβουλής, Πετρόπουλος Στεφ., Τζαχίτ, Γιάνκοφ, Θεμελάκης. Έπαιξαν ακόμη οι: Πετρόπουλος Κυρ., Λολάκης, Μπαξεβανίδης, Οτέμπερης, Κουτσούκης, Δοϊνούδης, Διμισκίδης, Σαραντίδης.