Εκλεισε ο Πέτρογλου στην ΑΕΚ, που από την διάλυση βλέπει… τετράδα!

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Δημήτρης Αρβανιτίδης

–  Στην ΑΕΚ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Εβρίτης Πέτρος Πέτρογλου. Μάλιστα, ο 34χρονος ακραίος ξεκίνησε οδικώς το βράδυ της Τρίτης από την Ορεστιάδα για να κατέβει στην Αθήνα, να υπογραψει συμβόλαιό του με την αθηναϊκή ομάδα και αμέσως μετά να πάει στο Λουτράκι για να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα, που έχει ξεκινήσει εκεί την προετομασία της.

Αν και αρχικά φαινόταν να μην προχωράει το φλερτ των δύο πλευρών, εντούτοις οι ιθύνοντες της Ένωσης επέμειναν και εκδήλωσαν ξανά και με εντονο τρόπο το ενδιαφέρον τους και όπως φαίνεται έπεισαν τον εβρίτη να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα. Στις αρχές της εβδομάδας επήλθε προφορική συμφωνία και δεδομένου ότι ο Πέτρογλου πήρε το αυτοκίνητό του και άρχισε να οδηγεί προς την Αθήνα, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η μεταγραφή του στην ΑΕΚ.

Ο Πέτρογλου τα τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στο εξωτερικό και κυρίως σε αραβικά πρωταθλήματα, την Αλ Αχλί, την Αλ Νασέρ του Μπαχρέιν, την Αλ Γουάσλ του Ντουμπάι και έχοντας ως τελευταίο σταθμό την τελευταία σεζόν την Αλ Τζαζίρα, που έχει έδρα έδρα τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και το Άμπου Ντάμπι. Μάλιστα, κέρδισε τίτλους και αρκετές διακρίσεις στο διάστημα της παραμονής του εκεί, αλλά αποφάσισε μετά την πρόταση που δέχτηκε από την ΑΕΚ να επιστρέψει στα πάτρια εδάφη.

Με την προσθήκη και του Πέτρογλου η ΑΕΚ, που μέχρι πριν μερικές εβδομάδες ήταν αμφίβολο αν θα αγωνιστεί στην Α1 Κατηγορία καθώς τα οικονομικά της χρέη θωρούνταν δυσβάσταχτα και βρισκόταν ένα βήμα πριν την απόσυρση της συμμετοχής από την κατηγορία που θα οδηγούσε αυτόματα τον ΑΟΟ στην Volley League, ενισχύεται σημαντικά. Μάλιστα, δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι οι κιτρινόμαυτοι θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο πρωτάθλημα, χτυπώντας θέση μέσα στην τετράδα…