Υπέρηχο έκανε ο Κουτσόπουλος

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Γιάννης Κεσόπουλος

–  Σε ιατρικές εξετάσεις (υπέρηχο) υποβλήθηκε ο Δημήτρης Κουτσόπουλος, μετά τον άτσαλο τραυματισμό του στον αγώνα της Κυριακής με τον Παναιτωλικό. Όλα ωστόσο δείχνουν ότι δεν έχει κάτι το εξαιρετικά σοβαρό και σ΄πυντομα θα επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους, χωρίς να απουσιάσει από επίσημους αγώνες.

Σε αντίθεση με την περσινή ενόχληση, σε αυτήν που αισθάνθηκε στον τετρακέφαλό του στο βολέ που επιχείρησε στο ματς με τον Παναιτωλικό δεν ήταν το ίδιο έντονη για τον πορτιέρο του Πανθρακικού. Βγήκε μεν εκτός αγωνιστκού χώρου, αλλά δεν αισθάνθηκε κάποιο κρακ.

Τις επόμενες ώρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει το διάστημα της απουσίας του. Ήδη όμως ήταν από την Δευτέρα ήδη αρκετά καλύτερα και όλα δείχνουν ότι δεν θα απουσιάσει από το παιχνίδι που θα ακολουθήσει της διακοπής του πρωταθλήματος, στην Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο.

Ο Κουτσόπουλος σίγουρα βέβαια θα μείνει κάποιες μέρες εκτός δράσης στην διάρκεια αυτής της εβδομάδας και πιθανότατα να μην αγωνιστεί στο φιλικό με την Λοκομοτίβ Πλόβντιβ, που θα φιλοξενηθεί στο ΔΑΚ Κομοτηνής την ερχόμενη Κυριακή.

Πάντως, στην προπόνηση της Δευτέρας διαπιστώθηκε ότι ο Κουτσόπουλος δεν ήταν ο μόνος τραυματίας. Εχει παρέα και τον Χρήστο Τζάνη, αλλά και τον Ντίνο Σέρεμετ, τον Σλοβένο τερματοφύλακα που αντικατέστησε τον Κουτσόπουλο στο 44΄ και έκανε το ντεμπούτο του με την ομάδα της Κομοτηνής.

Αμφότεροι αισθάνονται ενοχλήσεις σε γόνατο και δικέφαλο αντίστοιχα, αλλά η κατάστασή τους δεν εμπνέει σοβαρές ανησυχίες. Σήμερα όλοι οι παίκτες του Πανθρακικού απολαμβάνουν το ρεπό τουςκαι η επιστροφή στις προπονήσεις έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη με διπλή προπόνηση, πρωί και απόγευμα.