Τα νυχτοπερπατήματα Γκοχούρι έκαναν «άνω–κάτω» την Ξάνθη

Γράφει η Βερόνικα Ευθυμίου

–  Ξενύχτης και δυνατό ποτήρι αποδείχθηκε ο Στίβεν Γκοχούρι, ο οποίος φαίνεται ότι με συνοπτικές διαδικασίες τελειώνει από την ομάδα της Skoda.

Μικρή πόλη είναι η Ξάνθη, λογικό και επόμενο λοιπόν, εφόσον αποφάσισε να… νυχτοπερπατήσει, να την πατήσει. Δεν ξέρει βλέπετε τα κατατόπια που ακολουθούν άλλοι, οι οποίοι φροντίζουν αν και όποτε αποφασίζουν να κάνουν καμιά κουτσουκέλα, να πάνε Κομοτηνή, Καβάλα ή τέλος  πάντων κάπου πιο μακριά. Και έτσι την… πάτησε.

Οι πληροφορίες λένε ότι γνώρισε κάποιον στο «Άνω – Κάτω» και αυτή η γνωριμία έμελλε να κάνει… άνω – κάτω την ομάδα της Ξάνθης. Όπως μάλιστα γράφει ο «Μαχητής», με τον συγκεκριμένο έγιναν φιλαράκια και κάθε βράδυ σχεδόν μέχρι αργά τα μεσάνυχτα… που τον έχανες, που τον έψαχνες, στο γνωστό μπαράκι ν’ ακούει κυρίως ροκ μουσική και να περνάει φίνα.

Και την άλλη μέρα στην προπόνηση, όλο γκέλες και… αέρες! Μάλιστα, μαθαίνω ότι ακούγεται στην πιάτσα ότι ο Καραγεωργίου του έκανε παρατήρηση, εκείνος αντέδρασε έντονα, κάποια λεγόμενα του ξέφυγαν και σε δημόσια θέα και κάπως έτσι, έγινε η εισήγηση να τελειώσει άμεσα από την ομάδα. Και ας είχε επενδύσει πολλά η Ξάνθη σε αυτόν, καθώς με κάθε μέσο τον προωθούσε και τον πρόβαλε ως τον παίκτη που θα κάνει φέτος την διαφορά.

Ήδη, όπως διαβάσατε στο ThrakiSportS, ήρθε με αστραπιαίες κινήσεις ο Χοσέμι για να καλύψει το κενό του και αν δεν βρεθεί ομάδα να τον πάρει, τότε θα παραμείνει μεν στο ρόστερ απλά όμως για να κάνει… κύκλους στο γήπεδο! Ούτε καν τον πάγκο θα σκουπίζει, εκτός και αν δείξει ειλικρινή μεταμέλεια και στο μεταξύ δεν έχει προλάβει να… σουταριστεί. Η απόφαση, λένε, είναι ειλημμένη.

Τώρα, αν ξαναπάει ο Στιβ τα προσεχή βράδια στο «Άνω – Κάτω», που γίνεται αυτές τις μέρες και ένας μικρός χαμός λόγω Γιορτών Παλιάς Πόλης, τι να σας πω; Αφού κατάφερε και έκανε άνω – κάτω την Ξάνθη και τελικά την ίδια του την ζωή και την καριέρα, είναι ελεύθερος πλέον να κάνει ό,τι θέλει. Μεγάλο παιδί είναι και άξιος της μοίρας του.

Μόνο πριν φύγει γενικά από την πόλη, μην ξεχνά ότι μας είχε τάξει όταν πήρε τη μεταγραφή να φέρει τον φίλο του τον Ντρογκμπά στην Ξάνθη! Όχι για να παίξει, βέβαια, αλλά για να γυρίσουν μαζί στη νύχτα της, όπως στην φωτογραφία. Τα είχε πει στον “δικό μας” τον Καλτέκη και εγώ δεν τα ξεχνώ αυτά και τον περιμένω τον ΝτιντιέΑλλά τι τα θέλετε; Άνδρες… Όλο υποσχέσεις…