Διεκδικεί τίτλο mvp και best goal αγωνιστικής ο Τζάνης

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Γιάννης Κεσόπουλος

–  Τον τίτλο του mvp της αγωνιστικής διεκδικεί, χωρίς όμως σοβαρές αξιώσεις να τον κατακτήσει κιόλας, ο Χρήστος Τζάνης του Πανθρακικού σε δυο διαφορετικές ψηφοφορίες που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Η πρώτη διοργανώβεται από την ίδια την Super League και την Nova. Εκεί όμως, μέχρι στιγμής, λαμβάνει μόλις το 10,63% των ψήφων και βρίσκεται πίσω από τον Γεωργαλίφη του Πλατανιά που λαμβάνει το 69% και τον Κώστα Μήτρογλου του Ολυμπιακού που ψηφίζεται από το 20,39%. Η ψηφοφορία λήγει το μεσημέρι της Τετάρτης.

Η δεύτερη ψηφορορία διοργανώνεται από το Sport24 και σε αυτήν υπάρχουν πέντε υποψηφιότητες. Εδώ η ψηφοφορία λήγει το πρωί και ο Τζάνης λαμβάνει μόνο το 1,58%. Αίσθηση προκαλεί ωστόσο ότι εδώ πρώτος βγαίνει ο Στοχ του ΠΑΟΚ με 53,24% που δεν είναι υποψήφιος στην επίσημη ψηφοφορία, δεύτερος ο Μήτρογλου με 36,86% ενώ ο Γεωργαλίδης περιορίζεται σε μόλις 3%.

Το Sport24 έχεθ συνπεριλάβει τον Τζάνη και το γκολ που πέτυχε ως ένα από τα πέντε καλύτερα της αγωνιστικής. Ωστόσο και εδώ στην ψηφοφορία είναι κάτω από το 1% καθώς προηγείται το πρώτο του Στοχ στον αγώνα ΠΑΟΚ – Πανιώνιος με πάνω από 68%. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τζάνης δεν μετέχει στην τριάδα των best goals της Nova και της Super League, όπου επίσης προηγείται ο Στοχ με σχεδόν 90%!