Βασική η Κατσαρού στην φιλική ήττα της Εθνικής Νεανίδων από την Τουρκία

Ανταπόκριση από την Κρήτη: Λάζαρος Φιλιππίδης

–  Ως βασική χρησιμοποιήθηκε η Ευαγγελία Κατσαρού από τις Βασίλισσες της Θράκης στον φιλικό αγώνα της Εθνικής Νεανίδων με την αντίστοιχη ομάδα της Τουρκίας που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα στα Χανιά και βρήκε νικήτρια την φιλοξενούμενη ομάδα με 2-5.

Ο αγώνας έγινε στο πλαίσιο του αναπτυξιακού τουρνουά γυναικείου ποδοσφαίρου, το οποίο διεξάγεται στα Χανιά και σε αυτόν ο ομοσπονδιακός τεχνικός Ευάγγελος Κουτσάκης δοκίμασε αρκετές νέες ποδοσφαιρίστριες αλλά και αγωνιστικά σχήματα. 

Ανάμεσά τους, ως βασική που μάλιστα αγωνίστηκε πάνω από μια ώρα αφού αντικαταστάθηκε μόλις στο 66′ από την Τρυβιζάκη, έπαιξε και η Θρακιώτισσα (η φωτογραφία αρχείου είναι από το olaxanthi). 

Υπενθυμίζεται ότι η Εθνική Nεανίδων προετοιμάζεται  ενόψει της συμμετοχής στον 2ο όμιλο της πρώτης προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2013-2014. Σκόρερ για την Εθνική Νεανίδων ήταν οι Κοσκινά (47ο λεπτό) και Τράγου (πέναλτι 88ο λεπτό).

ΕΛΛΑΔΑ (Ευάγγελος Κουτσάκης): Παπακωνσταντίνου, Κατσαρού (66’ Τρυβιζάκη), Σίμου, Τράγου, Πάκου (46’ Βαΐτση), Παπαδοπούλου (46’ Κοσκινά), Μάρκου (42’ λ.τρ. Γιάννου), Γεωργίου (72’ Τσαγκά), Χαμαλίδου, Ρήγα (46’ Πύθουλα), Σακελλάρη.