Οι νικητές του διαγωνισμού για τη Nova

Παρά ένα εκατό άτομα, αναγνώστες του ThrakiSportS, δήλωσαν συμμετοχή στον διαγωνισμό που έτρεξε όλον τον Αύγουστο για τρεις αποκωδικοποιητές της Nova με προπληρωμένη την συνδρομή για τα αθλητικά κανάλια Novasports, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε μέσα – έξω όλους τους αγώνες της αγαπημένης σας ομάδας. Γιατί την φετινή χρονιά η Nova τα έχει “Όλα για την ομάδα σου”.

Ως γνωστόν, η Nova προβάλει όλους τους αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος της Super League, την Basket League αλλά και την Volley League. Επομένως, οι οπαδοί της Ξάνθης και του Πανθρακικού ήδη μπορούν από τα κανάλια της Nova να παρακολουθήσουν την πορεία των δύο ομάδων της Θράκης, αφού καλύπτονται αποκλειστικά και ζωντανά τόσο οι εντός όσο και οι εκτός έδρας αγώνες των δύο ομάδων.

Επίσης, έχοντας τα αποκλειστικά δικαιώματα του πρωταθλήματος βόλεϊ, η Nova θα προβάλει και φέτος επιλεγμένους αγώνες του Εθνικού Αλεξανδρούπολης. Θυμίζουμε ακόμα ότι η Nova μετέδωσε τα τρία από τα τέσσερα ευρωπαϊκά παιχνίδια της Skoda Ξάνθη στα προκριματικά του Europa League, ενώ θα δείξει τους αγώνες τόσο του Europa όσο και του ChampionsLeague, της μπασκετικής Euroleague αλλά και τα παιχνίδια της ΑΕΚ των Δημήτρη Πλατέλλα και Σταύρου Σταθάκη στην Γ’ Εθνική.

Και φυσικά, όποιος έχει Nova έχει και πρόσβαση πέρα από τα επτά αθλητικά της κανάλια και στα δύο του Eurosport, που καλύπτουν όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα, όπως για παράδειγμα είχαμε τον Αύγουστο το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου της Μόσχας ή το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου της Βαρκελώνης.

ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ (ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΤΗ, ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟ ΠΙΑΤΟ) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ 2013 ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΗΣ NOVA ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΕΞΗΣ ΒΗΜΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΙΣ 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, ΠΟΥ ΕΛΗΞΕ Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Πρώτον, απαραίτητα πρέπει να κάνετε LIKE στην σελίδα του ThrakiSportS στο FACEBOOK. Ο ευκολότερος τρόπος είναι να πάτε επάνω δεξιά στην σελίδα του ThrakiSportS και να πατήσετε like εφόσον ήδη έχετε ενεργοποιήσει τον λογαριασμό σας στο facebook. Έτσι μπαίνετε στην μεγάλη οικογένεια του ThrakiSportS και έχετε την δυνατότητα να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα αθλητικά τεκταινόμενα στην Θράκη αλλά και να συμμετέχετε σε διαγωνισμούς και κληρώσεις που διοργανώνουμε.

Δεύτερον, εφόσον φυσικά είχατε σπεύσει να κάνετε like, οφείλατε να στείλετε e-mail στην διεύθυνση  thrakisports@yahoo.gr με την ένδειξη “ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΗΣ NOVA”. Εκεί σας ζητάγαμε να μας αναφέρετε όνομα, επίθετο, αριθμό δελτίο αστυνομικής ταυτότητας, την πόλη της διαμονής σας (ώστε να ξέρουμε που θα πρέπει να εγκατασταθεί ο εξοπλισμός εφόσον κερδίσετε), αν είστε ήδη συνδρομητής της Nova καθώς ένα τηλέφωνο για να επικοινωνήσουμε μαζί σας (κατά προτίμηση κινητό). Στο τέλος θέλαμε να μας απαντήσετε στο εξής ερώτημα: Ποιος είναι ο Θρακιώτης ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στην φετινή καμπάνια των αθλητικών καναλιών Novasports, με κεντρικό σύνθημα “ΌΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ”.

Λοιπόν, στο mailbox του ThrakiSportS έφτασαν συνολικά 106 αιτήσεις συμμετοχής για τον διαγωνισμό. Οι επτά από αυτές, μας έδιναν μεν όλα τα στοιχεία που ζητούσαμε, δεν απαντούσαν όμως στο ερώτημα που θέταμε. Παρόλο που θεωρούμε ότι έγινε από… αμέλεια, δυστυχώς υποχρεωθήκαμε να μην θεωρήσουμε ως σωστές αυτές τις συμμετοχές. Κατά συνέπεια, τους τρεις νικητές τους αναζητήσαμε μεταξύ 99 συμμετεχόντων στον διαγωνισμό που απάντησαν σωστά ότι ο Θρακιώτης ηθοποιός είναι ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΝΚΟΓΛΟΥ (είχαμε φιλοξενήσει και σχετικό θέμα στην ενότητα lifestyle, αν και μια απλή αναζήτηση στο ίντερνετ έδινε την απάντηση). O αριθμός των συμμετοχών πραγματικά μας εξέπληξε ευχάριστα και μας χαροποίησε ιδιαίτερα.

Από εκεί και πέρα, είχαμε την επιλογή να κάνουμε κλήρωση, ωστόσο παρατηρήσαμε ότι αρκετοί από τους συμμετέχοντες στον διαγωνισμό είναι παλιοί μας αναγνώστες, που έχουν σπεύσει να συμμετάσχουν και σε άλλους στο παρελθόν, χωρίς να καταφέρουν να κερδίσουν. Κάπου εκεί, πιστοί και στην υπόσχεση που δώσαμε από την πρώτη στιγμή ότι όσοι συμμετέχουν αλλά δεν κερδίζουν σε έναν διαγωνισμό θα έχουν προτεραιότητα σε επόμενους, αποφασίσαμε σε αυτήν την περίπτωση αντί κλήρωσης, ότι είναι δίκαιο να τιμήσουμε τους πιο παλιούς μας αναγνώστες, τους πρώτους που έλαβαν μέρος σε παλιότερους διαγωνισμούς και δεν κερδίσανε. Παρατηρήσαμε μάλιστα, ότι μόλις τέσσερις ήταν οι αναγνώστες που έλαβαν μέρος στον πρώτο – πρώτο διαγωνισμό που είχε πραγματοποιήσει αυτό το site τον περασμένο Μάρτιο, το ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη και την παρακολούθηση του αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ Γαλαράσαράι – Ρεάλ Μαδρίτης. Αφού λοιπόν εξαιρέσαμε τον τότε νικητή (Αλί Χουσεΐν) που διεκδίκησε και τώρα το έπαθλο για τη Nova, καταλήξαμε ότι οι τρεις νικητές είναι οι:

Κώστας Χατζίδης από την Αλεξανδρούπολη
Μεχμέτ Αλήογλου από την Ξάνθη
Βασίλης Σπυρόπουλος από το Διδυμότειχο

 

Το ThrakiSportSθα έρθει σε επικοινωνία με τους νικητές, που μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα παραλάβουν το δώρο τους, δηλαδή όλον τον απαραίτητο εξοπλισμό για να βλέπουν Novaμε προπληρωμένη την συνδρομή για τα αθλητικά κανάλια Novasportsως και το τέλος του 2013 από το ThrakiSportS. Οι νικητές θα οφείλουν μετά το τέλος της προσφοράς να πληρώνουν βέβαια κανονικά την συνδρομή τους και τουλάχιστον για έναν χρόνο να παραμείνουν συνδρομητές της Nova, ενώ ξεκαθαρίζεται ότι σε περίπτωση που επιθυμούν να είναι συνδρομητές στο fullpack, δηλαδή όχι μόνο στα αθλητικά κανάλια αλλά και στα κινηματογραφικά, τότε θα πρέπει να καλύψουν οι ίδιοι το ποσό της διαφοράς για τις επιπλέον υπηρεσίες αυτών που προσφέρει ο διαγωνισμός.

Σε περίπτωση που κάποιος από τους τρεις νικητές αναθεωρήσει και δεν επιθυμεί το δώρο του, τότε οι επόμενοι δύο αναπληρωματικοί νικητές είναι οι Δημήτρης Αραμπατζής και Κώστας Τζιμούρτος (είχαν λάβει μέρος στον διαγωνισμό για εισιτήρια στον ημιτελικό του πρωταθλήματος βόλεϊ ανάμεσα σε Εθνικό και Ολυμπιακό). Ωστόσο διευκρινίζουμε: οι συγκεκριμένοι αναγνώστες που έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό είναι αναπληρωματικοί νικητές και θα κερδίσουν μόνο αν και εφόσον για κάποιον λόγο αλλάξουν γνώμη κάποιος ή κάποιοι από τους τρεις αρχικούς νικητές.

Όσοι δεν κέρδισαν, δεν πρέπει να ανησυχούν. Καταρχήν, ήδη ως ThrakiSportS ετοιμαζόμαστε για νέους διαγωνισμούς, ενώ προσπαθούμε να κλείσουμε μια συμφωνία που θα χαροποιήσει και θα έχει ευεργετικές συνέπειες σε όλους τους φίλους του ThrakiSportS, που έχουν σπεύσει να κάνουν like στην σελίδα μας στο facebook και να γίνουν με τον τρόπο αυτό μέλη της μεγάλης μας οικογένειας. Αλλά πέρα από αυτό, όσοι βιάζονται και επιθυμούν να αποκτήσουν την συναρπαστική εμπειρία των καναλιών Novasports, μπορούν να το κάνουν πλέον με 19,90 ευρώ το μήνα για πάντα!

Οι Έλληνες φίλαθλοι θα μπορούν πλέον να απολαμβάνουν κάθε στιγμή αγωνιστικής δράσης της αγαπημένης τους ομάδας στα κορυφαία πρωταθλήματα της χώρας και στις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές διοργανώσεις, μέσα από αποκλειστικές μεταδόσεις υψηλής ποιότητας. Στα κανάλια Novasports, προβάλλονται σε αποκλειστικότητα οι αγώνες και των 18 ομάδων της Super League, όλοι οι εντός έδρας αγώνες της AEK στη Football League 2, τα 15 από τα 16 παιχνίδια κάθε αγωνιστικής στο UEFA Champions League, συμπεριλαμβανομένων των αναμετρήσεων των ελληνικών ομάδων και τα 23 από τα 24 παιχνίδια κάθε αγωνιστικής στο UEFA Europa League. Επίσης, από τα αθλητικά κανάλια της Nova μεταδίδονται οι αγώνες της Euroleague Basketball και μαζί οι πιο συναρπαστικοί αγώνες των ελληνικών διοργανώσεων Basket League και Volley League. Όλα αυτά με περιγραφές και σχόλια από το καλύτερο δημοσιογραφικό επιτελείο.

Σε αυτό το πλούσιο κι ελκυστικό αθλητικό θέαμα έχουν τη δυνατότητα πλέον να αποκτήσουν πρόσβαση όλοι οι νέοι και υφιστάμενοι συνδρομητές της υπηρεσίας Nova 3Play, μόνο με 19,90 ευρώ το μήνα για πάντα. Επιπλέον, όσοι επιθυμούν να εγγραφούν τώρα στην υπηρεσία Nova 3Play και να παρακολουθούν την αγαπημένη τους ομάδα μέσα από τα κανάλια Novasports, θα αποκτήσουν δωρεάν όλο τον εξοπλισμό, την εγκατάσταση, αλλά και την υπηρεσία Nova ΗD για 12 μήνες.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε :

Στα καταστήματα Forthnet και στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων συνεργατών.
Στο www.nova.gr/novasports.
Στο 18345 (αστική χρέωση/λεπτό).

 

Το ThrakiSportS βρίσκεται πάντα κοντά σε όλες τις ομάδες της Θράκης, όλους τους αθλητές της, όλα τα αθλήματα και φυσικά όλους τους Θρακιώτες φιλάθλους!!! Και για να σας τιμήσει για την εμπιστοσύνη σας, το ThrakiSportS θα συνεχίσει και τον χειμώνα προσφέροντας ξεχωριστούς διαγωνισμούς στους αναγνώστες του…