Με όνειρα ανόδου αρχίζει προετοιμασία ο Έβρος Σουφλίου

Ανταπόκριση από το Σουφλί: Νίκος Γκούντλης

–  Αρχίζει το απόγευμα την προετοιμασία της η ανδρική ομάδα του Έβρου Σουφλίου. Στις 6.00 το απόγευμα έχουν κληθεί οι παλιοί και νέοι παίκτες για μια πρώτη γνωριμία με τον προπονητή Νίκο Μούχλια, ο οποίος είναι έτοιμος να ρίξει στα βαθιά τους παίκτες του από πολύ νωρίες.

Το θετικό για το τεχνικό τιμ του Σουφλίου είναι ότι σε μεγάλο ποσοστό οι αθλητές που θα πλαισιώσουν τον Έβρο της νέας περιόδου θα συμμετάσχουν στην προετοιμασία από την πρώτη της κιόλας ημέρα. Στο πρώτο ραντεβού δεν θα βρίσκεται μόνο ο κεντρικός Παναγιώτης Μπιστίνας.

Νέα πρόσωπα θα είναι οι Χρήστος Καψαλιάρης (πασαδόρος), Κώστας Πατσιάς (διαγώνιος) και Κώστας Κίτσιος (διαγώνιος). Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Καψαλιάρης κατάγεται από το Σουφλί και μετά από μεγάλη καριέρα, ιδίως στην Ορεστιάδα, επιστρέφει στα πάτρια εδάφη.

Ο Πατσιάς επίσης κατάγεται από το Σουφλί ενώ ο Αλεξανδρουπολίτης Κίτσιος έρχεται να δώσει το κάτι παραπάνω, έχοντας εμπειρίες από την παρουσία του με την μεγάλη ομάδα της περιοχής, τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Μαζί τους, στην πρώτη συγκέντρωση θα είναι και οι παλιοί Μιχάλης Μιτσιάρης (ακραίος), Παναγιώτης Κουτσούλας (πασαδόρος), Δήμος Λιαλιάρης (κεντρικός), Γιάννης Μπιστίνας (κεντρικός), Κώστας Πατσιάς (λίμπερο), Χρήστος Τσιαμίτας (ακραίος), Βασίλης Μούχλιας (ακραίος), Νίκος ΚΟτσάνης (κεντρικός)Γιάννης Τάσιου (ακραίος), Δημήτρης Μανιάκας (κεντρικός) και Θανάσης Πανταζής (ακραίος).