Ισόπαλη η κόντρα Ουζουνίδη -Δερμιτζάκη που μεταφέρθηκε από την Θράκη στην… Κρήτη

Ανταπόκριση από την Κρήτη: Λάζαρος Φιλιππίδης

–  Ισόπαλη χωρίς τέρματα έληξε η αναμέτρηση ΟΦΗ – Πλατανιά στο Κρητικό ντέρμπι, που έφερε αντιμέτωπους τους προπονητές Παύλο Δερμιτζάκη και Μαρίνο Ουζουνίδη, που μόλις τον περασμένο Μάρτιο είχαν τεθεί αντιμέτωποι στο ΔΑΚ Κομοτηνής για το Ελ Θράκικο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι φίλαθλοι του ΟΦΗ αποδοκίμασαν τον Παύλο Δερμιτζάκη κατά την αποχώρησή του από τον αγωνιστικό χώρο του “Γεντί Κουλέ”. Από την άλλη, ο Μαρίνος Ουζουνίδης εμφανίστηκε ικανοποιημένος από τον βαθμό της ισοπαλίας που απέσπασε στο Ηράκλειο η ομάδα των Χανίων.

Με τον αγώνα αυτόν έπεσε η αυλαία της τρίτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σουπερ Λίγκας, Νωρίτερα, ο Ατρόμητος του Γιώργου Παράσχου, του κομοτηναίου βοηθού του Πάνου Γκουτσίδη και του Δημήτρη Παπαδόπουλου κέρδισε με 2-0 τον Άρη, που έμεινε στην ουρά της βαθμολογίας.

 Στην κορυφή έχοντας το απόλυτο με τρεις νίκες είναι μόνος ο Ολυμπιακός, μετά το εμφατικό 0-5 στην Λειβαδιά το βράδυ της Κυριακής. Επόμενος αντίπαλος των πρωταθλητών η Ξάνθη στο Καραϊσκάκη, το μεθεπόμενο όμως Σάββατο, αφού το πρωτάθλημα διακόπτεται για μια εβδομάδα λόγω Εθνικής.