Το δικό του club συστήνει ο Εθνικός

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Γιώργος Πανταζίδης

– Σε μια πρωτοποριακή κίνηση προχωρά ο ΜΓΣ Εθνικός.

Στην προσπάθεια να ανοιχτή στην κοινωνία, να αγκαλιαστεί από τους πολίτες της Αλεξανδρούπολης, να αποκτήσει μια σταθερή πηγή εσόδων αλλά και να μεγαλώσει την δεξαμενή των μελών του. Ο ιστορικός σύλλογος της Θράκης και ένας από τους σημαντικότερους της βόρειας Ελλάδας ανακοινώνει την σύσταση και λειτουργία του «ΕΘΝΙΚΟΣ CLUB» και «ΕΘΝΙΚΟΣ FAMILYCLUB».

Στην πρώτη κατηγορία θα εντάσσονται οι κάτοχοι της κάρτας μέλους, που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν  και θα θελήσουν να συμμετάσχουν σαν : Τακτικά μέλη – Παράγοντες – Συμβεβλημένα καταστήματα – παλαίμαχοι αθλητές και θα έχουν μία σειρά από «πλεονεκτήματα» που θα τους παρέχει ο Σύλλογος και φυσικά το δικαίωμα να συμμετέχουν στις γενικές συνελεύσεις και στις εκλογές του Συλλόγου. Το ετήσιο κόστος είναι 50 ευρώ (με δυνατότητα 2 δόσεων ανά εξάμηνο των 25 ευρώ).

Στην δεύτερη, θα ανήκουν οι Γονείςτων αθλητών και οι φίλαθλοι κάτω των 18 ετών που θα έχουν όλα τα «πλεονεκτήματα» πλην του «εκλέγειν και εκλέγεσθαι». Το ετήσιο κόστος είναι 10 ευρώ.

Όπως δήλωσαν σε συνέντευξη τύπου στα γραφεία του Εθνικού οι εμπνευστές της ιδέας, «στα πλαίσια της εύρυθμης λειτουργίας, της σύγχρονης οργάνωσης και του εκσυγχρονισμού του Συλλόγου αποφασίστηκε η οργάνωση των φίλων του Εθνικού σ ένα club, όπου τα Μέλη του θα είναι σε θέση να παρακολουθούν – να ενημερώνονται – να συμμετέχουν – να βοηθούν με οποιοδήποτε τρόπο, τα  10 διαφορετικά αθλητικά τμήματα του Συλλόγου και τους πάνω απο 1.000 αθλητές του όλων των ηλικιών».

Πληροφορίες και εγγραφές καθημερινά κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στα γραφεία του Συλλόγου στην Πλατεία Πολυτεχνείου Τηλ.: 2551028761. 

 

Η ανοιχτή επιστολή του συλλόγου για το «ΕΘΝΙΚΟΣ CLUB»

Στην επιτολή που συνέταξε προς τους Αλεξανδρουπολίτες και στο ανοιχτό κάλεσμα για ένταξή τους στο «ΕΘΝΙΚΟΣ CLUB» η διοίκηση του ΜΓΣ Εθνικού σημειώνει μεταξύ άλλων, τα εξής:

Κατά την διάρκεια της φετινής παρέλασης της 14ης Μαίου, ο εκφωνητής ανέφερε ότι το δεύτερο αναγνωρίσιμο «σύμβολο» για την Αλεξανδρούπολη , μετά το Φάρο, είναι ο ΜΓΣ Εθνικός !!! Όσοι έζησαν και έξω απ την πόλη ή απλά έρχονται σε επαφή με ανθρώπους που δεν ζουν στην πόλη μας και αντιπροσωπεύουν   τον πολιτισμό – την τέχνη  – τον αθλητισμό  το ξέρουν, το ζουν  και είναι περήφανοι για το μεγαλείο αυτής της Ομάδας που προβάλλει και τιμά την Γενέτειρα Πόλη μας !!!

Η ομάδα αυτή δημιουργήθηκε το 1927 και άντεξε 86 χρόνια δύσκολα, περνώντας από διάφορα κοσμοϊστορικά γεγονότα και αλλαγές, παραμένοντας όμως αλώβητη και διδάσκοντας Πολιτισμό – Ήθος – Αθλητισμό –ευγενή άμυλα  και όλες τις αρετές που διέπουν έναν πολιτισμένο λαό , μέσα από την διατήρηση των Χριστιανικών και Ελληνικών παραδόσεων !!!

Η Νεοεκλεγείσα διοίκηση του Εθνικού μας , ανέλαβε με Πάθος – Αγάπη – Πίστη και Ιδανικά, την διατήρηση – διάδοση και εξύψωση των ιδεών και των σκοπών αυτού του Συλλόγου που μας κάνει όλους περήφανους για 86 χρόνια, θέλοντας να προσθέσει κι αυτή ένα λιθαράκι στην μακρόχρονη και ελπίζουμε αιώνια και αθάνατη πορεία  αυτού του μεγάλου συλλόγου.

Η Μεθοδικότητα και η σκληρή συλλογική δουλειά που έγινε τα τελευταία χρόνια από τους αθλητές που γυμνάζονται με την ένδοξη φανέλα του Εθνικού, την διοίκηση και τους προπονητές μας,  έφερε θεαματικά αποτελέσματα, με δεκάδες Πανελληνιονίκες στα 10 σπορ που καλλιεργεί και με αποκορύφωμα την έξοδο της ομάδας βόλλευ στα Ευρωπαϊκά σαλόνια μετά από 32 χρόνια !!! Η Φήμη πλέον και η δόξα της Πόλης μας χάριν του Εθνικού απλώνεται πια και πέρα από τα σύνορα της Ελλάδος !!

Θέλουμε όμως εδώ να τονίσουμε μια μεγάλη λεπτομέρεια !!

Τίποτε δεν θα γινόταν χωρίς την ηθική και υλική στήριξη του φίλαθλου Λαού της Πόλης μας και των εκατοντάδων μελών της. Παραδείγματα πολλά στον αθλητισμό με ομάδες που «έσβησαν» από τον χάρτη , χωρίς την βοήθεια των φιλάθλων τους!!!

Γι αυτούς ακριβώς τους λόγους αγαπητέ συνδημότη και συνδημότισσα ζητάμε την βοήθεια και τη στήριξή σας για την οργάνωση ενός “CLUB” , δηλαδή μελών ενεργών του ΜΓΣ Εθνικού που θα συνδράμουν με την οικονομική τους ενίσχυση στην καλύτερη οργάνωση και ανάπτυξη του συλλόγου!!

Το «μέλος» του “CLUB” θα έχει σαν βασικό του γνώρισμα την δυνατότητα του «Εκλέγειν και Εκλέγεσθαι» στις εκλογές του Μ.Γ.Σ.Εθνικού Αλεξανδρούπολης !!!

Από κει και πέρα μια σειρά από «πλεονεκτήματα» που θα ξεκινούν από τις «προνομιακές» οικονομικές παροχές για αγορά αγαθών ή υπηρεσιών , που θα του δίνει ένας ικανός αριθμός καταστημάτων της πόλης μας καθώς και η «Μπουτίκ» του συλλόγου μας, που θα ανήκουν κι αυτά στο “CLUB” του ΜΓΣ Εθνικού και θα καταλήγουν στην προτεραιότητα προμήθειας προνομιακών εισιτηρίων για όλα τα αθλήματα και τις ομάδες του συλλόγου, ενώ κατά την διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου θα ανακοινώνονται έγκαιρα , ανάλογα με τις αγωνιστικές υποχρεώσεις και επιτυχίες των ομάδων και αθλητών μας και πολλά άλλα «προνόμια», κληρώσεις, δώρα, προσκλήσεις για δωρεάν εισιτήρια και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις !!!

Από τα καταστήματα και τις επιχειρήσεις που ζητάμε να μπουν σ αυτό το «CLUB» θέλουμε εκτός της εισφοράς «μέλους» να δώσουν «προνόμια» στους «πελάτες μέλη» που θα κάνουν «ελκυστική» την πελατεία τους, προς όφελος όλων. Φραγμούς και πλαφόν στις «προσφορές» του φίλαθλου καταστηματάρχη – επιχειρηματία δεν θα βάλει κανείς , καθόσον αναγνωρίζουμε όλοι εμείς της νέας διοίκησης του συλλόγου , τις δύσκολες οικονομικές καταστάσεις που ζούμε σήμερα !!!

Πιστεύουμε στην συλλογικότητα, στην δημοκρατία, στην ευγενή άμιλλα και στο ήθος των δημοτών αυτής της υπέροχα πολιτισμένης πόλης και ευελπιστούμε στην αμέριστη συμπαράστασης σας και σας καλούμε να ξεκινήσουμε ένα πρωτοποριακό και φιλόδοξο εγχείρημα, που θα κάνει τον Μ.Γ.Σ παντοτινό αντιπρόσωπο των ιδεών της Αλεξανδρούπολης και του Ελληνισμού γενικότερα, μέσα από τα 10 αθλήματα που καλλιεργούνται και αναπτύσσονται, οι Νέοι μας! Τα παιδιά μας! Το Μέλλον μας!

Είμαστε σίγουροι ότι θα σταθείτε Αρωγοί στο πλευρό της διοίκησης του Εθνικού στην μεγάλη αυτή προσπάθεια της ανάδειξης της Πόλης μας και των Θρακιώτικων Ιδεών και Πολιτισμού γι αυτό και σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων».