42 Πελαργοί από Κομοτηνή, Φέρες και Αλεξανδρούπολη κοντά στην Εθνική στο Ευρωμπάσκετ!

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπουλος

Η Εθνική πέταξε την Κυριακή μέσω Βενετίας για την Σλοβενία, ενόψει της έναρξης του Ευρωμπάσκετ την Τετάρτη και ήδη το πρώτο γκρουπ των φίλων της ομάδας θα βρίσκεται από την Τετάρτη στο πλευρό της «γαλανόλευκης» που ξεκινά την προσπάθεια για διάκριση στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Οι «Πελαργοί» μαζεύτηκαν από όλες τις πόλεις της Ελλάδας, συμπεριλαμβανομένης φυσικά της Θράκης όπου διαθέτουν ισχυρό πυρήνα, αλλά και από άλλα μέρη της Ευρώπης, για να συντροφεύσουν τον Αντρέα Τρινκιέρι και τους διεθνείς. Μάλιστα, στην επόμενη φάση, οι οπαδοί που θα βρεθούν δίπλα στην ομάδα θα είναι πολλοί περισσότεροι.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«H Εθνική μας Ομάδα έφθασε ήδη από χθες στο Koper και εμείς δε θα την αφήσουμε μόνη! “Πελαργοί” από όλη την Ελλάδα θα βρίσκονται στις κερκίδες του γηπέδου για να την ενθαρρύνουν με την παρουσία τους από τον πρώτο αγώνα.

Από τις Φέρες του Έβρου, την Αλεξανδρούπολη, την Κομοτηνή, την Καβάλα, τις Σέρρες, τη Θεσσαλονίκη, την Κατερίνη, το Βόλο, την Αθήνα, το Ηράκλειο Κρήτης, αλλά από το εξωτερικό (Φιλανδία, Αγγλία και Ιταλία) 42 Πελαργοί ενωμένοι με τη γαλανόλευκη σημαία στο χέρι, θα τραγουδήσουν μαζί για την Αγαπημένη Ομάδα όλων των Ελλήνων!

Η παρουσία μας βέβαια στις επόμενες φάσεις του Τουρνουά θα είναι ακόμη πιο δυναμική, αφού για την τελική φάση των αγώνων οι συμμετοχές των μελών και των φίλων μας στην εκδρομή ξεπέρασαν ήδη τις 60!

Όπου κι αν πας πάνω στη Γη, εγώ θα είμαι πάντα εκεί… Κι αν έπαιζες στον Ουρανό, θα πέταγα για να σε δω… Ελλάδα πόσο σ’ αγαπώ!».