Όλα όσα έγιναν στην πρώτη νίκη του Πανθρακικού για το πρωτάθλημα

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Βαγγέλης Μαγκώνης

–  Την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πέτυχε ο Πανθρακικός, ο οποίος επικράτησε του Παναιτωλικου με 2-1, σκόρ το οποίο διαμορφώθηκε απο το πρώτο ημίχρονο παρόλο που η αλήθεια είναι ότι ομορφότερο ποδόσφαιρο παίχτηκε στο δεύτερο.

Η ομάδα της Κομοτηνής ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, είχε βελτιωμένη κυκλοφορία της μπάλας και με σκόρερ τους Τζάνη και Ιγκόρ εκμεταλλεύθηκε τα αμυντικά κενά των φιλοξενούμενων και έφτασε στην νίκη. Για τον Παναιτωλικό είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Θεοδωρίδης.

Αναγνωριστικά τα πρώτα λεπτά για τις δύο ομάδες, με τον Παναιτωλικό να έχει την πρωτοβουλία και τον Πανθρακικό να προσπαθεί να χτυπήσει στην κόντρα. Στο 13′ όμως οι Κομοτηναίοι ευτύχησαν να σκοράρουν πρώτοι, όταν μετά από πάσα του Παπαγεωργίου, ο Τζάνης από το ύψος του πέναλτι με δυνατό σουτ έγραψε το 1-0.Από εκείνο το σημείο και μετά η ομάδα του Αγρινίου προσπάθησε να συνέλθει από το γκολ, και απείλησε με το σουτ του Μπόγιοβιτς στο 25′ να περνάει όμως άουτ. Ένα λεπτό αργότερα ο Πανθρακικός ζήτησε κόκκινη κάρτα, όταν ο Μπακάκης ανέτρεψε τον Κάσες, και ενώ ήταν τελευταίος παίχτης, τελικά χρεώθηκε μόνο με κίτρινη.

Στο 32′ οι Αγρινιώτες έφεραν στα ίσα το μάτς, με τον Θεοδωρίδη, ύστερα από έξοχη προσπάθεια του Μπακάκη με σουτ έγραψε το 1-1.Στο 42΄ο Πανθρακικός προχώρησε σε αναγκαστική αλλαγή όταν ο Κουτσόπουλος σε προσπάθεια για ελεύθερο. υπέστη τράβηγμα, και αντικαταστάθηκε από τον Σέρεμετ. Τα υπόλοιπα λεπτά όμως είχαν και γκολ. Στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Τζάνης έβγαλε σέντρα από τα δεξιά, και ο Ιγκόρ με όμορφη κεφάλια έγραψε το 2-1 για τον Πανθρακικό.

Στην επανάληψη ο Πανθρακικός ξεκίνησε δυνατά με σκοπό να καθαρίσει το ματς, και στο 53’έφτασε κοντά, αλλά στην προσπάθεια του Λαδάκη να σκοράρει με το σώμα,αλλά ο γκολκίπερ μπλόκαρε.. Στο 58΄είχαμε από μια ευκαιρία για κάθε ομάδα..Ο Κάσες από τα αριστερά έκανε σέντρα σουτ,χωρίς να βρεί στόχο, και έτσι οι Αγρινιώτες στην κόντρα , αλλά από πλεονεκτική θέση ο Μπόγιοβιτς έστειλε την μπάλα άουτ.Μεγάλη ευκαιρία για τον Πανθρακικό στο 66′ με τον Μίκουλιτς ανενόχλητο απο την μικρή περιοχή με κεφαλιά, να καταφέρνει να στείλει την μπάλα αουτ.Ο Παναιτωλικός προσπάθησε να απειλήσει, αλλά το σουτ του Θεοδωρίδη στο 74΄δεν βρήκε στόχο.Κάπου εκεί τελείωσαν και οι ευκαιρίες για τις δύο ομάδες.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Κουτσόπουλος(45’Σέρεμετ), Ρομέου, Μίκουλιτς, Ιγκόρ, Λαδάκης, Ζος, Μπαικαρά, Κάσες(84′ Ζεκίνια), Τζάνης(66′ Χρήστου), Παπαγεωργίου, Ντιόγκο

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Γουίμπι, Γκάλο, Κούσας, Μελισσάς, Μπακάκης, Τζούνιορ(67’Καλογέρης), Ιωάννου(57’Σφακιανάκης), Μπελόν(77’Μύγας), Καμαρά, Θεοδωρίδης, Μπόγιοβιτς

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΟΠΩΣ ΜΕΤΑΔΟΘΗΚΕ ΑΠΌ ΤΟ THRAKISPORTS ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΝΤΖΙΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
 
ΔΕΙΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ THRAKI PHOTO AGENCY ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ