Νέα μεταγραφή προανήγγειλε ο Άκης Μάντζιος

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Γιάννης Κεσόπουλος

–  Την παρθενική του νίκη στη φετινή Super League πήρε ο Πανθρακικός και ο Άκης Μάντζιος δήλωσε πως ήταν πολύ σημαντικό το πότε μπήκε το δεύτερο γκολ, ενώ έδωσε και είδηση, αφού προανήγγειλε ότι ψήνεται μία ακόμα μεταγραφή τις επόμενες μέρες.

«Κάναμε μια πολύ σημαντική και δίκαιη νίκη θα έλεγα, απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο. Πετύχαμε γρήγορο γκολ, είχαμε ευκαιρίες και για δεύτερο, αλλά δεχτήκαμε ένα τέρμα πάλι από λάθος της άμυνας. Παρόλα αυτά, τα καταφέραμε να σκοράρουμε πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου και το χρονικό σημείο του δεύτερου γκολ ήταν πολύ σημαντικό.

Στο δεύτερο ημίχρονο διαχειριστήκαμε έξυπνα το παιχνίδι και προβάδισμά μας και ίσως μπορούσαμε να σημειώσουμε και τρίτο τέρμα, στην ευκαιρία με τον Μίκουλιτς, για παράδειγμα. Υπήρχε άγχος για την πρώτη νίκη και την πρώτη εμφάνιση μπροστά στο κοινό μας και τελικά τα καταφέραμε να πάρουμε το πρώτο τρίποντο. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την υποστήριξη», είπε αρχικά ο Άκης Μάντζιος στις δηλώσεις του

Για τους Κουτσόπουλο και Τζάνη και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν είπε: «Ο Κουτσόπουλος χει ένα πρόβλημα στον τετρακέφαλο, ελπίζω να μην είναι σοβαρός, γιατί απ’ ότι βλέπετε ούτε οι αγιασμοί που κάνουμε δεν μπορούν να βοηθήσουμε ώστε να σταματήσουν οι τραυματισμοί. Και η αλλαγή του Τζάνη ήταν αναγκαστική, είχε πρόβλημα από το ημίχρονο και έσφιξε τα δόντια για να παίξει παραπάνω»Για τους υπόλοιπους τραυματίες υποστήριξε: «Ο Μακρυδημήτρης θα κάνει αύριο εξετάσεις. Σίγουρα ο Σαρακατσάνος και ο Εμπό θα είναι εκτός και μετά τη διακοπή. Αν επιστρέψει κάποιος από αυτούς τους τρεις θα είναι ο Μακρυδημήτρης».

Για το γεγονός πως ο Πανθρακικός δέχεται εύκολα γκολ από ατομικά λάθη στην άμυνα, παρότι γενικά έχει καλή οργάνωση αμυντικά τόνισε: «Δεχόμαστε εύκολα γκολ κι αυτός ίσως έχει να κάνει και με τη συγκέντρωσή μας στις συγκεκριμένες φάσεις. Μην ξεχνάμε όμως και ότι παίζουμε σχεδόν σε κάθε παιχνίδι με διαφορετικά πρόσωπα στην άμυνα».

Τέλος, για το ενδεχόμενο μεταγραφής δεν έκρυψε ότι: «Έχουμε τώρα το χρονικό περιθώριο για να ηρεμήσουμε και να σκεφτούμε. Αναζητούμε πάντως έναν ποδοσφαιριστή για τη μεσαία γραμμή. Υπάρχει χρόνος για την απόκτηση ελεύθερου παίκτη άλλωστε».΅