Νέα ήττα για την Κ20 του Πανθρακικού, αυτή τη φορά από τον Παναιτωλικό

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Γιάννης Κεσόπουλος

–  Δεύτερη ήττα σε ισάριθμα παιχνίδια στο πρωτάθλημα γνώρισε η Κ20 του Πανθρακικού. Και μπορεί την προηγούμενη εβδομάδα να ήταν εκτός έδρας αλλά εντός προγράμματος από την Ξάνθη στο τοπικό ντέρμπι, ωστόσο αυτή από τον Παναιτωλικό σίγουρα δεν ήταν μέσα στον προγραμματισμό. 

Το συγκρότημα του Νίκου Μπαχαρίδη ηττήθηκε με 1-2 στον αγώνα στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής ημέρας (αν και δεύτερης ουσιαστικά) διεξήχθη το μεσημέρι στο Δημοτικό Στάδιο Νέου Σιδηροχωρίου και συγκέντρωσε τα βλέμματα άνω των 200 φιλάθλων.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 30′  με τέρμα του Μεταξούλη. Ο Τσανακτσόγλου ισοφάρισε με απευθείας εκτέλεση φάουλ λίγο πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Ωστόσο, στο 56′ ο Κολοκοτρώνης πέτυχε το τέρμα που χάρισε τους βαθμούς της νίκης στους φιλοξενούμενους.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Αθανασιάδης (59′ Θυμιανίδης), Κούτρας, Φραγκούλης, Λειβαδιώτης, Κ. Μητρούσης, Κοσκολός, Τσανακτσόγλου (69′ Καγιάογλου), Γεωργιάδης, Ζδράβος, Λίτσκας (62′ Χατζηιωαννίδης)
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Τηλεμάχου, Κωστακιώτης, Κωνσταντινόπουλος, Δημουλάς, Κοζάκης, Χαντάκιας (46′ Κολοκοτρώνης), Σιώρος, Ζαρκάδας, Μεταξούλης (73′ Καμμένος), Μήλιος (86’ Α. Αθανασίου), Βασιλάρης