Το νέο ηλεκτρονικό εισιτήριο του Πανθρακικού

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Γιάννης Κεσόπουλος

–  Αυτό είναι το νέο ηλεκτρονικό εισιτήριο για τον αγώνα του Πανθρακικού με τον Παναιτωλικό. Ουσιαστικά είναι ίδιο με τα παλιά εισιτήρια, με την διαφορά ότι δεξιά έχει αυτά τα bar codes όπως τα προϊόντα που αγοράζουμε από τα σούπερμάρκετ.

Στην είσοδο στο γήπεδο λοιπόν, θα υπάρχουν τουρνικέ που ο κάθε φίλαθλος θα βάζει το εισιτήριό του, αυτό θα αναγνωρίζεται και αυτομάτως θα περνά στις κερκίδες. Με τον τρόπο αυτό αποφεύγονται τυχόν πλαστότητες, γίνετα σωστότερη καταμέτρηση αλλά επίσης δεν μπορεί να εισέλθει κανείς στο στάδιο χωρίς εισιτήριο.

Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ Πανθρακικός, θα λειτουργήσουν στις θύρες 1 και 2 τουρνικέ (ηλεκτρονικό σύστημα) για την είσοδο των φιλάθλων στο γήπεδο καθώς θα λειτουργήσει ηλεκτρονικό εισιτήριο. Μάλιστα, για την αποφυγή των όποιων προβλημάτων στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι, η ΠΑΕ συνιστά στους φιλάθλους να προσέλθουν στο γήπεδο τουλάχιστον 40 λεπτά νωρίτερα.

Λόγω της εφαρμογής του συστήματος του ηλεκτρονικού εισιτηρίου, υπενθυμίζεται πως στη θύρα 1 δεν επιτρέπεται η είσοδος παιδιών ανεξαρτήτου ηλικίας χωρίς την επίδειξη εισιτηρίου διαρκείας ή μεμονωμένου εισιτηρίου το οποίο και τιμάται στη συμβολική τιμή των 5 ευρώ. Αντίθετα στην θύρα 2 η είσοδος παιδιών έως και 14 ετών είναι δωρεάν.