Μεταγραφική βόμβα από ΓΑΣ Κομοτηνή! Έκλεισε Μασλαρινό!!!

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπουλος

–  Ταράζει τα μεταγραφικά νερά στην Γ’ Εθνική ο ΓΑΣ Κομοτηνή! Μπορεί να άργησε, αλλά έκανε μεγάλη κίνηση, αφού έκλεισε για τη νέα σεζόν έναν αθλητή με μεγάλη εμπειρία στα εθνικά πρωταθλήματα και αρκετά καλό γνώστη του δυναμικού της ευρύτερης περιοχής: τον Δημήτρη Μασλαρινό!!!

Ο Δημήτρης Μασλαρινός είναι Έλληνας καλαθοσφαιριστής γεννημένος το 1983. Ξεκίνησε από τον ΒΑΟ, αλλά έχει παρελθόν σε αρκετές ομάδες των εθνικών κατηγοριών, ανάμεσα στις οποίες και η BF Ξάνθη στα καλά χρόνια που αγωνιζόταν στην Α2 Κατηγορία, ο ΚΑΟΔ, η ΜΕΝΤ ενώ πέρυσι βρισκόταν στο ρόστερ του Ηρακλή. 

Ο 30χρονος γκαρντ βρίσκεται μάλιστα ηδη στην Κομοτηνή, στο κλειστό της οποίας τον εντόπισε και τον φωτογράφισε το βράδυ της Παρασκευής ο φακός του ThrakiSportS, κατά την διάρκεια προπόνησης του ΓΑΣ Κομοτηνή. Άμεσα αναμένεται να ξεκινήσει προπονήσεις, υπό τις οδηγίες του Νεοκλή Λεμονίδη με τον οποίον είχαν ξανασυνεργαστεί στην Ξάνθη!

Οι πληροφορίες μάλιστα του ThrakiSportS αναφέρουν ότι για την περίπτωσή του ενδιαφερόταν σοβαρά και μια ακόμα ομάδα της Θράκης που ανέβηκε στην Γ’ Εθνική, η περσινή πρωταθλήτρια της ΕΚΑΣΑΜΑΘ Ασπίδα Ξάνθης…