Ένταση στην Ξάνθη! Έδιωξε τον Βασιλακάκη από την προπόνηση ο Καραγεωργίου…

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Ενα λεκτικό επεισόδιο που δημιουργήθηκε εντός της εβδομάδας σε μια από τις προπονήσεις της ομάδας ανάμεσα στον Θοδωρή Βασιλακάκη και τον Νίκο Καρεγωργίου είναι πολύ πιθανό να επιφέρει εξελίξεις σε ό,τι αφορά το μέλλον του 25χρονου μέσου στην Ξάνθη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Goal, ο Καβαλιώτης προπονητής έδιωξε τον ποδοσφαιριστή από την προπόνηση και αν αναλογιστεί κανείς ανάλογα περιστατικά, θα πρέπει να θεωρείται πιθανή η αγωνιστική καραντίνα του παίκτη για μεγάλο διάστημα.

Τελευταίο χαρακτηριστικό παράδειγμα ήταν πέρυσι στο Αγρίνιο, όταν ο νυν τεχνικός της Ξάνθης ουσιαστικά «τελείωσε» τον Παύλο Μητρόπουλο -με τον οποίον είχε έρθει σε κόντρα- από τον Παναιτωλικό και αυτός τελικά έφυγε από την ομάδα και σάλπαρε προς την ΑΕΚ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο παίκτης, αν και μέσος, είχε επιλεγεί από τον Καραγεωργίου να αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης της ομάδας στα τέσσερα ευρωπαϊκά παιχνίδια.

σε κάθε περίπτωση πάντως, από την επίσημη Ξάνθη δεν επιβεβαιώνουν το δημοσίευμα. Ενδεχομένως όμως το αν υπάρχει καπνός και συνακόλουθα φωτιά να φανεί από την ανακοίνωση της αποστολής για τον αγώνα με τον Εργοτέλη….