Άλλαξε ημερομηνία η κλήρωση της ΕΠΣ Έβρου! Δήλωσε σήμερα συμμετοχή η Χιλή!

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Λεωνίδας Κάλφας

–  Άλλαξε η ημερομηνία της κλήρωσης των πρωταθλημάτων και του Κυπέλλου της ΕΠΣ Έβρου, αφού, όπως ανακοίνωσε η τοπική Ένωση, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11/9 στις 19.00 το απόγευμα στο ξενοδοχείο στο Διδυμότειχο.

Η αλλαγή αυτή οφείλεται στο γεγονός ότι δεν έχουν ολοκληρωθεί οι δηλώσεις συμμετοχής στα πρωταθλήματα της νέας σεζόν με την κατάρτιση των ομίλων να μετατίθεται πλέον, σύμφωνα με τις πληροφορίες του ThrakisportS, για την ερχόμενη εβδομάδα.

Σήμερα είναι η τελευταία μέρα των μεταγραφών και όπως είναι φυσικό στα γραφεία της ΕΠΣ Έβρου υπάρχει μεγάλη κινητικότητα, αφού εκπρόσωποι των τοπικών σωματείων συρρέουν μέχρι και την τελευταία στιγμή για να δηλώσουν τα νέα μεταγραφικά τους αποκτήματα.

Σήμερα, ακόμη, η Χιλή δήλωσε συμμετοχή επιστρέφοντας μ’ αυτό τον τρόπο στα τοπικά πρωταθλήματα. 

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΕΠΣ Έβρου αναφέρει:
1) Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΒΡΟΥ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΤΗΝ TETAPTH 11/9/2013 ΚΑΙ ΩΡΑ 19.00 ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ «ΕΡΜΗΣ» ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ.
2) ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ (ΛΟΓΩ ΑΛΛΑΓΗΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ Ε.Π.Σ. ΕΒΡΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30/08/2013. ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΜΕ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ Ή COURIER ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΠΑΡΑΔΟΘΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 31/8/13 ΣΤΗΝ ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ ΘΑ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΕΓΓΡΑΦΩΝ – ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ ΤΗΣ Ε.Π.Ο.
3) ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΝΑ ΤΗΡΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗΝ ΔΥΣΑΡΕΣΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ (ΑΠΟΡΡΙΨΕΙΣ ΔΕΛΤΙΩΝ)