Αγιασμός να φύγει το κακό και δώρα στον… οπαδό Μητροπολίτη

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Γιάννης Κεσόπουλος

–  Στις δύο πρώτες αγωνιστικές ο Πανθρακικός τα έχει δει όλα. Κόκκινες κάρτες, σοβαρούς τραυματισμούς και μόλις έναν πόντο, παρά τις καλές σχετικά αποδόσεις. Για να… ξορκίσει το κακό, η διοίκηση της ομάδας αποφάσισε να ξανακάνει αγιασμό. Είχε κάνει στην έναρξη της προετοιμασίας, έκανε το απόγευμα της Παρασκευής και πριν την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων στην Κομοτηνή. Και φυσικά, ήρθε και τον τέλεσε ο “άρρωστος Πανθρακικός”, κατά δήλωσή του, Μητροπολίτης Μαρωνείας Παντελεήμων.

Στην τελετή παρέστησαν όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, ακόμα και οι… μουσουλμάνοι, όπως ο Μπαϊκαρά, που άλλωστε σέβεται απόλυτα αυτές τις τελετές. Παρέστησαν ακόμα ο μεγαλομέτοχος Τάσος Καραολάνης, ο πρώην μεγαλομέτοχος Θοδωρής Σαββάκης, ο πρόεδρος Δημήτρης Τζελέπης, ο τεχνικός διευθυντής Βασίλης Κυρουβίδης και γενικά μέλη της διοίκησης, του προπονητικού τιμ αλλά και του διοικητικού προσωπικού. Παρών επίσης ήταν ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης και αντιπρόεδρος της ΕΠΟ Μάνος Γαβριηλίδης.

Ο κ. Παντελεήμων ευχήθηκε καλή σεζόν στους παίκτες του Πανθρακικού και ευλόγησε τον καθέναν ξεχωριστά, ενώ αμέσως μετά ο μεγαλομέτοχος της ομάδας του προσέφερε μια φανέλα της ομάδας, ένα κασκόλ αλλά κι ένα εισιτήριο διαρκείας, κάτι που ενδεχομένως να σημαίνει ότι θα τον βλέπουμε συχνά στο γήπεδο. Άλλωστε, στο λίγο διάστημα που έχει αναλάβει μητροπολίτης Μαρωνείας, έχει προλάβει να κάνει αισθητή την παρουσία του στο ΔΑΚ Κομοτηνής. 

Λίγο μετά ο Μητροπολίτης Παντελεήμων συμμετείχε και στην ομαδική φωτογραφία της ομάδας, καθώς ακολούθησε η επίσημη φωτογράφιση για την σεζόν 20013-2014. Όμως πλούσιο φωτορεπορτάζ από αυτήν την φωτογράφιση θα ακολουθήσει τις επόμενες μέρες…