Photos: O γάμος του προπονητή της ΑΕ Κομοτηνής

Γράφει η Βερόνικα Ευθυμίου

–  Τι σας έχω, τι σας έχω; Σήμερον γάμος έγινε! Πολιτικός μεν, γάμος δε. Ο προπονητής της ομάδας μπάσκετ της ΑΕ Κομοτηνής Σοφρώνης Παπούης νυμφεύθηκε την καλή του, την Ελένη Τσολάκη. Που; Στο Δημαρχείο Κομοτηνής! Πότε; Το μεσημέρι!

Ο Σωφρόνης έχει σπουδάσει στο Πολυτεχνείο της Ξάνθης και διατηρεί κατάστημα με αγροτικά εφόδια, είδη κήπου και γεωργικά φάρμακα, αλλά είναι ταυτόχρονα και προπονητής στην ομάδα μπάσκετ της ΑΕΚομοτηνής από τον Νοέμβριο του 2012. Ήταν παίκτης, αλλά έγινε προπονητής και μάλιστα επιτυχημένος.

Το ζευγάρι πάντρεψε ο αντιδήμαρχος Βασίλης Κυπριανίδης, ενώ μάρτυρας στο μυστήριο (κάτι σαν κουμπάρος δηλαδή) ήταν ο αθλητικογράφος Βασίλης Στοάκης. φίλος του ζευγαριού και βοηθός του γαμπρού στον πάγκο της ΑΕΚομοτηνής. Δυστυχώς δεν το είχα μάθει νωρίτερα, να ενημερώσω τα τσακάλια μας να πάνε να καλύψουν το ευτυχές γεγονός, αλλά για καλή μου τύχη εκεί βρέθηκε το inkomotini  και με έβγαλε από την δύσκολη θέση.

Παιδιά, να ζήσετε, να ευτυχίσετε, βίον ανθόσπαρτον και καλούς απογόνους. Άλλωστε, αν αληθεύουν (που αληθεύουν) οι πληφορορίες μου, η ελαφρά φουσκωμένη κοιλίτσα της Ελένης θα αρχίσει σύντομα να μεγαλώνει ακόμα περισσότερο…