Το μπαμ με Κριμπάρι επιδίωξε η Skoda Ξάνθη αλλά….

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Να ταράξει τα νερά στην ελληνική ποδοσφαιρική αγορά προσπάθησε η Skoda Ξάνθη σύμφωνα με το express.co.uk και άλλα δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου, καθώς κινήθηκε για την απόκτηση του Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού Έμιλσον Κριμπάρι o οποίος αγωνίζεται στην Ρέιντζερς. 

Ο Κριμπάρι είναι 33 ετών και έχει περάσει απο ομάδες όπως η Λάτσιο , η Σιένα , η Νάπολι και η Έμπολι. Η σκοτσέζικη ιστορική ομάδα, που περνάει μεγάλη κρίση μετά τον περσινό της υποβιβασμό λόγω χρεών στις κατώτεες κατηγορίες και προσπαιεί σιγά – σιγά να ξανανέβει στα μεγάλα σαλόνια, επιθυμούσε να απαλλαγεί από το βαρύ και ακρετά ακριβό συμβόλαιο του Βραζιλιάνου.

Ετσι ουσιαστικά είχαν αποφασίσει να τον δώσουν χωρίς να απαιτούν για αυτούς χρήματα σε όποια ομάδα τον ζητήσει, ώστε να ξεφορτωθούν το «βαρύ» συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή και να φέρουν στην ομάδα τον Βόσνιο Μπόρις Πάντζα και τον Στιβ Σίμονσεν. Στο πλαίσιο αυτό, φαίνεται ότι υπήρξαν επαφές με την Ξάνθη (δεν επιβεβαιώνεται κάτι τέτοιο από την θρακιώτικη ΠΑΕ), χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, εμπόδιο στην μεταγραφή στάθηκε ο ίδιος ο βραζιλιάνος παίκτης, καθώς ο Έμιλσον Κριμπάρι δεν θέλησε να αποχωριστεί το «πλουσιοπάροχο» συμβόλαιο του…