Δύο Θρακιώτες συμπαίκτες με τον Ρομπέρτ Πιρές!

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Μια πρωτόγνωρη εμπειρία έζησαν οι δύο Ξανθιώτες ποδοσφαιριστές της Θύελλας Ραφήνας  Μανώλης Ντόσκας και Θωμάς Μπαξεβάνης (φωτό), που είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν δίπλα στον παλαίμαχο παγκόσμιο σουπερ σταρ Ρομπέρτ Πιρές!

Και αν αναρωτιέστε καλά πως βρέθηκε ο Ρομπέρτ Πιρές να φορά τα χρώματα της αθηναϊκής ερασιτεχνικής ομάδας της Θύελλας Ραφήνας, η απάντηση είναι απλή! Ο Γάλλος άλλοτε σταρ της Άρσεναλ, πρωταθλητής κόσμου το 1998 και Ευρώπης το 2000 με τους τρικολόρ, βρίσκεται στην Ελλάδα για διακοπές. Ενα μέρος αυτών το πέρασε στην Ραφήνα, με τους ανθρώπους της Θύελλας να τον προσκαλούν να κάνει προπονήσεις με την Θύελλα, αλλά και να αγωνιστεί έστω και για 45 λεπτά στο φιλικό με την Μύκονο.

Για την ιστορία ο Πιρές όχι απλά αγωνίστηκε αλλά σκόραρε κιόλας! Γνωρίζοντας όπως ήταν λογικό από τους φίλους του ποδοσφαίρου που έσπευσαν να γεμίσουν το γήπεδο της Ραφήνας για να δουν από κοντά έναν  σπουδαίο ποδοσφαιριστή, με τον Γάλλο να τους ανταμείβει με 45 λεπτά «μαγικού» ποδοσφαίρου. Για την ιστορία η Θύελλα Ραφήνας κέρδισε με 3-2 με τα τέρματα των… Πιρές (50’), Δημοσπύρου (58’) και Μαργέτη (90’), ενώ για την Μύκονο σκόραραν οι Καρράς(4’) και Μπαλής(66’)

Τι να κάνουμε η άτιμη η μπάλα δεν ξεχνιέται…