Διαγωνισμός: Ένας… μπασκετικός κέρδισε το vip διαρκείας της Ξάνθης

Γράφει η ThrakiSportS Web Team

–  Στην εξέδρα των επισήμων του Skoda Xanthi Arena βρέθηκε την περασμένη Κυριακή ο Χρήστος Βαρδικέλδογλου, ο οποίος ήταν ο πρώτος μεγάλος νικητής του διαγωνισμού που έτρεξε όλον τον Ιούλιο από το ThrakiSportS για τρία vip εισιτήρια διαρκείας της Skoda Ξάνθη, του Πανθρακικού και του Εθνικού Αλεξανδρούπολης.

Η Ξάνθη ήταν η πρώτη ομάδα που αγωνίστηκε στην έδρα της στην φετινή σεζόν, αφού ο Πανθρακικός ξεκινά αυτήν την Κυριακή ενώ ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης έχει ακόμα δρόμο. Έτσι, ο Χρήστος Βαρδικέλδογλου, νικητής του πρώτου διαγωνισμού για το διαρκείας της Ξάνθης, ήταν ο πρώτος αναγνώστης του ThrakiSportS που παρέλαβε το δώρο του και παρασκολούθησε από κοντά το μεγάλο ντέρμπι του Ελ Θράκικο.

Όπως είναι γνωστό, προβλέποντας το αποτέλεσμα αυτού του αγώνα άλλοι δύο οπαδοί της Skoda κέρδισαν ισάριθμα διαρκείας, ενώ ήδη βρίσκονται στην διαδικασία παραλαβής των δώρων τους και οι τρεις οπαδοί του Πανθρακικού που κέρδισαν στους διαγωνισμούς του ThrakiSportS, o ένας από τον πρώτο διαγωνισμό του Ιουλίου και οι δύο από τον διαγωνισμό του Αυγούστου, όπου ζητούσαμε να προβλέψετε το ακριβές σκορ.

Στην φωτογραφία βλέπετε τον Χρήστο Βαρδικέλδογλου, το νικητή του πρώτου vip διαρκείας της Ξάνθης, που βρέθηκε την Κυριακή στα Πηγάδια για το Ελ Θράκικο. Το ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι πρόκριται για άνθρωπο του αθλητισμού, ο οποίος όμως δεν λογίζεται τόσο ως ποδοσφαιρικός αλλά ως… μπασκετικός, αφού είναι παλαίμαχος μπασκετμπολίστας που μετείχε μάλιστα με τους βετεράνους της Ξάνθης στο πρόσφατο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Θεσσαλονίκης, αλλά και προπονητής του ΑΟ Χρυσούπολης. Χάρη στο ThrakiSportS όμως θα βλέπει φέτος και μπάλα και μάλιστα, από την καλύτερη θέση! Αυτήν των επισήμων…