Ανακοίνωση για τα εισιτήρια Πανθρακικού – Παναιτωλικού! Οδηγίες προς τους φιλάθλους…

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Γιάννης Κεσόπουλος

–  Επίσημη ανακοίνωση έβγαλε η Η ΠΑΕ Πανθρακικός ενημερώνοντας το φίλαθλο κοινό της ότι την Πέμπτη (29/8) θα αρχίσει η πώληση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση της Super League με τον Παναιτωλικό που θα διεξαχθεί την Κυριακή στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κομοτηνής. Παράλληλα, επιβεβαιώνει τις πληροφορίες του ThrakiSportS για την θέσπιση ηλεκτυρονικού ελέγχου των εισιτηρίων, κατά την είσοδο των φιλάθλων. 

Η διάθεση των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται από τα γραφεία της ομάδας που βρίσκονται στην οδό Ηροδότου 28, Κτίριο Β, 2ος όροφος από τις 09:00 – 15:00 και το απόγευμα 18:00 – 21:00. Επίσης κατά την μέρα διεξαγωγής της εν λόγω αναμέτρησης και από τις 13:00 θα πωλούνται εισιτήρια από το εκδοτήριο του γηπέδου που βρίσκεται επί της Παναγής Τσαλδάρη (κεντρική θύρα).

Οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα είναι οι εξής:
Θύρα 1: 15 ευρώ και παιδικό 5 ευρώ
Θύρα 2: 10 ευρώ, τα παιδιά έως 14 ετών εισέρχονται δωρεάν
Θύρα 7 (Vip): 30 ευρώ, δεν υπάρχουν παιδικά εισιτήρια

“Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στον αγώνα με τον Παναιτωλικό αλλά και σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια του Πανθρακικού θα λειτουργήσουν στις θύρες 1 και 2 τουρνικέ (ηλεκτρονικό σύστημα) για την είσοδο των φιλάθλων στο γήπεδο καθώς θα λειτουργήσει ηλεκτρονικό εισιτήριο”, επισημαίνει η ΠΑΕ που τονίζει: “Για την αποφυγή των όποιων προβλημάτων στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι, η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ συνιστά στους φιλάθλους να προσέλθουν στο γήπεδο τουλάχιστον 40 λεπτά νωρίτερα. Λόγω της εφαρμογής του συστήματος του ηλεκτρονικού εισιτηρίου, σας υπενθυμίζουμε πως στη θύρα 1 δεν επιτρέπεται η είσοδος παιδιών ανεξαρτήτου ηλικίας χωρίς την επίδειξη εισιτηρίου διαρκείας ή μεμονωμένου εισιτηρίου το οποίο και τιμάται στη συμβολική τιμή των 5 ευρώ. Αντίθετα στην θύρα 2 η είσοδος παιδιών έως και 14 ετών είναι δωρεάν”.

Τέλος, μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε η Αστυνομική Διεύθυνση Ροδόπης αποφάσισε:

–  Στο γήπεδο δεν θα επιτραπεί εισαγωγή πανό πλακάτ ή άλλων αντικειμένων που το περιεχόμενο τους προσβάλει τον εθνικό ύμνο, έχουν αντιεθνικό, υβριστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο.
–  Κατά την είσοδο των φιλάθλων η σωματική έρευνα θα είναι ενδελεχής και σχολαστική και σε κάθε περίπτωση κατοχής απαγορευμένων αντικειμένων (πυροτεχνημάτων, βεγγαλικών, κροτίδων κτλ) θα εφαρμόζεται αυστηρά η νομοθεσία.