Του «φόρεσαν» παίκτες και… παραιτήθηκε ο προπονητής του Μπαργκάν!

Ανταπόκριση από την Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

–  Ο Γκόραν Στεβάνοβιτς αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της Βέροιας. Δεν θα συνεχίσει να προπονεί τον Ξανθιώτη Κενάν Μπαργκάν και τους άλλους ποδοσφαιριστές της ομάδας, καθώς έβλεπε παίκτες στα αποδυτήρια που δεν ήξερε καν ποιοι είναι!

Ο Σέρβος προπονητής της «βασίλισσας του βορρά» έχει γνωστοποιήσει την απόφασή του στον πρόεδρο της ομάδας, Γιώργο Αρβανιτίδη ότι δεν θα συνεχίσει μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό για την 3η αγωνιστική, καθώς δεν είχε λόγο στις μεταγραφές.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά είδε τους Σιόντη και Οικονόμου στα αποδυτήρια και δεν ήξερε ποιοι είναι και ποιος τους έφερε! Μάλιστα, με δηλώσεις του στο «kerkidasport» ανέφερε τα εξής: «Μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό και ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, δεν θα συνεχίσω να βρίσκομαι στον πάγκο της Βέροιας. Η απόφασή μου είναι οριστική.

Δεν με ρώτησε κανένας για τις μεταγραφές, δεν ήξερα ποιους παίκτες και σε ποιες θέσεις παίρνουμε, ενώ δεν είχα καμία ενημέρωση για τις δύο τελευταίες μεταγραφές. Εγώ έφερα στην ομάδα μόνο τους Μρντάκοβιτς και Όστοϊτς.

Δεν γίνεται να γνωρίζω τους παίκτες μέσα στα αποδυτήρια και αφού πρώτα έχουν υπογράψει. Ποια η προσωπικότητα του προπονητή; Ζήτησα 5-6 συγκεκριμένους παίκτες που τους ήξερα και με ήξεραν, αλλά κανείς δεν έκανε τον κόπο ούτε καν να μιλήσει μαζί τους. Εγώ μιλούσα αλλά κανένας δεν με άκουγε για τα μεταγραφικά θέματα. Είχα υποσχέσεις ότι κάτι θα αλλάξει, ότι θα έχω κι εγώ λόγο στις μεταγραφές, αλλά δεν άλλαξε τίποτα μέχρι τελευταία.

Μιλούσα χθες επί τρεις ώρες με τον πρόεδρο, ο οποίος προσπάθησε να μου αλλάξει γνώμη. Μου είπε να φέρουμε τους παίκτες που θέλω εγώ, αλλά δεν μπορείς τέτοιο καιρό να πάρεις ποδοσφαιριστές καθώς θα αργήσουν να προσαρμοστούν και για κάποιο διάστημα δεν θα τους έχεις στην διάθεσή σου.

Θέλω να πω ότι είμαι ευχαριστημένος από την συνεργασία μου με τον πρόεδρο, αλλά δεν ξέρω τι γίνεται με τους ανθρώπους που συνεργάζεται. Επαναλαμβάνω ότι, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα με τον Παναθηναϊκό, την Κυριακή θα αναχωρήσω για το Βελιγράδι».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here