Πικραμένοι για τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από την Σάλκε οι Κ. Λαγωνίδης και Φρ. Φράγκος

Ανταπόκριση από την Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

–  Ανάμεσα στους ελάχιστους που είχαν την δυνατότητα να εισέλθουν στην Τούμπα και να παρακολουθήσουν τον σπουδαίο επαναληπτικό αγώνα των πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Σάλκε ήταν, πέρα από το ThrakiSportS, και οι εικονιζόμενοι “Θρακιώτες” Κώστας Λαγωνίδης και Φραγκούλης Φράγκος που αιχμαλωτίστηκαν από τον φωτογραφικό φακό στο κυλικείο του γηπέδου.

Ο παλαίμαχος άσος, που ξεκίνησε την καριέρα του από την Ξάνθη πριν κάνει μεγάλη καριέρα στον δικέφαλο του βορρά, είναι σήμερα υπεύθυνος ακαδημιών στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Μάλιστα, πριν μερικούς μήνες είχε επιστρ’εψει στην Ξάνθη για να επιβλέψει την δουλειά που γίνεται στις Ελπίδες και να “φιξάρει” την μεταγραφή του 14χρονου Βασίλη Φιλιππίδη στους ασπρόμαυρους.

Όσο για τον στρατηγό, που έχει διατελέσει πέρα από αρχηγός ΓΕΣ και υπουργός Άμυνας; Όλοι γνωρίζουν ότι γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κομοτηνή, αν και λόγω των συχνών μετακινήσεων που απαιτούσε το επάγγελμά του είχε ως βάση περισσότερο τα τελευταία χρόνια την Θεσσαλονίκη. Είναι γνωστή η αδυναμία του για τον ΠΑΟΚ, μάλιστα όπως είχε αποκαλύψει το ThrakiSportS, είχε βρεθεί και στον πρώτο αγώνα στο Γκελζερκίρχεν και είχε παρακολουθήσει την αναμέτρηση από την σουίτα του Ιβάν Σαββίδη, δίπλα στον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ.

Αμφότεροι ήταν απογοητευμένοι μετά το τέλος του αγώνα, που βρήκε νικήτρια την Σάλκε με 3-2 στις καθυστερήσεις αλλά τον ΠΑΟΚ να διεκδικεί μέχρι και το τελευταίο ουσιαστικά δευτερόλεπτο το γκολ – πρόκριση, μόνο όμως ως προς το αποτέλεσμα, αφού όλοι είχαν να λένε για την μαχητικότητα που έδειξε η ελληνική ομάδα. Έκανε όμως ορισμένα παιδικά λάθη, ιδίως στην φάση του δεύτερου γκολ, που σε αγώνες επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ πληρώνονται ακριβά.

Αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης ο θρακιώτης πρόεδρος της ομάδας Ζήσης Βρύζας έσπευσε στα αποδυτήρια, ενώ ο ιδιοκτήτης της Ιβάν Σαββίδης αποχώρησε στεναχωρημένος από το γήπεδο ευθύς μόλις ο διαιτητής σφύριξε την λήξη και χωρίς να κάνει κανένα σχόλιο…