Οι Πελαργοί της Θράκης θα είναι κοντά στην Εθνική και στην Σλοβενία

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπουλος

–  Ο Σύνδεσμος φιλάθλων της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ, που έχει ως μέλη του πολλούς Θρακιώτες, μερικοί από τους οποίους ανήκουν και στα ιδρυτικά, με ανακοίνωση του δηλώνει πως παρά την οικονομική κρίση και τον “παραλογισμό” των Σλοβένων διοργανωτών στα κόστη, θα δώσει το “παρών” στο πλευρό της ομάδας στο Ευρωμπάσκετ.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση:  

“Με την ευκαιρία της έναρξης του Διεθνούς Τουρνουά Ακρόπολις-Eurobank που διοργανώνει εδώ και χρόνια η ΕΟΚ με συνέπεια και μεγάλη επιτυχία, οι «Πελαργοί» εκφράζουν την αμέριστη συμπαράστασή τους τόσο στο έργο του νέου προπονητή της Εθνικής μας Ομάδας και των συνεργατών του, όσο και στην προσπάθεια των διεθνών αθλητών μας που συμμετέχουν στην προετοιμασία της.

Ευχόμαστε να είναι όλοι υγιείς και δηλώνουμε ότι από την αρχή των αγώνων του Ευρωμπάσκετ θα δώσουμε βροντερό παρόν στο πλάι τους, όπως ανελλιπώς κάθε χρόνο, από το 2005, στα γήπεδα όλου του κόσμου.

Οι αντιξοότητες, όπως η οικονομική κρίση στη χώρα μας, ο πρωτοφανής παραλογισμός των Σλοβένων διοργανωτών στην κοστολόγηση και τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων και η μεγάλη διάρκεια της διοργάνωσης, δεν μπορούν να μας κρατήσουν μακριά από την «Επίσημη» Αγαπημένη μας.

Οι Πελαργοί θα είμαστε ΚΑΙ εκεί! Αξιοπρεπείς και δυναμικοί, να εμψυχώσουμε την Ομάδα, να πανηγυρίσουμε μαζί της την κάθε νίκη και να της συμπαρασταθούμε με τον μοναδικό μας τρόπο”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην πρεμιέρα του “Ακρόπολις” η Ελλάδα νίκησε εύκολα την Βοσνία με 88-71, παίρνοντας άτυπη ρεβάνς για την ήττα στο Ουλμ πριν μερικές ημέρες…