Η πρώτη της Νίκης

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Γιώργος Πανταζίδης

– Μια δύσκολη αγωνιστική χρονιά ξεκίνησε το απόγευμα της Δευτέρας για τα κορίτσια της Νίκης.

Η ομάδα βόλεϊ γυναικών της Αλεξανδρούπολης, θα εκπροσωπήσει για δεύτερη συνεχή σεζόν την Θράκη στα μονοπάτια της Α2. Και αν η επανεμφάνιση πέρυσι, μετά από χρόνια απουσίας από μεγάλη κατηγορία, ήταν εντυπωσιακή και την βρήκε να τερματίζει στην 4η θέση, φέτος προμηνύεται μια περισσότερο απαιτητική σεζόν σ’ ένα ανταγωνιστικότερο πρωτάθλημα.

Οι αθλήτριες της Νίκης το έχουν συνειδητοποιήσει και υπό τις οδηγίες του πολύπειρου και ικανότατου προπονητή τους Γιώργου Τεκτονίδη και του βοηθού του Γιάννη Κούτρα, ξεκίνησαν το τρέξιμο. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει… σκληρή δουλειά , προκειμένου να είναι σε θέση να ανταποκριθούν στις αυξημένες απαιτήσεις της νέας χρονιάς.

Μετά την αρχική ομιλία του κ. Τεκτονίδη προς τις παίκτριες, παλαιές και νεότερες το πρόγραμμα της πρεμιέρας περιελάμβανε τρέξιμο, ασκήσεις και πρώτη επαφή με μπάλες …

Σε ότι αφορά το ρόστερ, αυτό ενδέχεται να ενισχυθεί, εάν υπάρξει αξιόλογη περίπτωση φοιτήτριας, εισακτέας σε σχολές της Αλεξανδρούπολης  ή και της Κομοτηνής, μια και σε μια εβδομάδα θα είναι γνωστά τα αποτελέσματα των πανελλήνιων εξετάσεων και οι άνθρωποι της Νίκης έχουν τα μάτια τους …. δεκατέσσερα !