Τα ξεχωριστά γενέθλια του αρχηγού Σπύρου Βάλλα

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Δημήτρης Καλτέκης

–  Τα γενέθλιά του είχε την Δευτέρα ο Σπύρος Βάλλας. Ο αρχηγός της Skoda έκλεισε τα 32 του και το γιόρτασε με τους συμπαίκτες του στην πρωινή προπόνηση, όπου το κλίμα ήταν σαφέστατα ανεβασμένο μετά τη νίκη επί του Πανθρακικού.

Βλέπετε, τα γενέθλιά του συνδυάστηκαν με το σπάσιμο μιας αρνητικής παράδοσης για την ομάδατης Ξάνθης, αφού είχε επτά ολόκληρους μήνες να κερδίσει στην έδρα της, καθώς επίσης και μια πολύ σημαντική νίκη απέναντι στον αιώνιο αντίπαλο από την γειτονική πόλη της Κομοτηνής. 

Επιπλέον, ο Σπύρος Βάλλας έφτασε τις 198 συμμετοχές με την ομάδα της Ξάνθης και λογικά, αμέσως μετά τις υποχρεώσεις της Εθνικής Ομάδας τον Σεπτέμβριο, θα τις… 200στήσει και μέσα στον Οκτώβριο θα πιάσει στις 205 συμμετοχές τον Βεριντιάνο Μαρτσέλο, που βρίσκεται στην τρίτη θέση της σχετικής λίστας.

Ο Βάλλας γεννήθηκε στις 26 Αυγούστου του 1981 στην Ελασσόνα, αλλά στα μάτια όλων είναι πλέον Θρακιώτης. Αναδείχθηκε από την ομάδα της Ξάνθης, όπου και αγωνίστηκε αρχικά από το 1999 μέχρι το 2003, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Ολυμπιακό (2003-2006) και Λάρισα (2006/07), προτού επιστρέψει στην Ξάνθη το 2007.

Το καλοκαίρι ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός, που έχει χριστεί δύο φορές διεθνής, υπέγραψε την ανανεώση της συνεργασίας του με την Skoda για άλλα τρία χρόνια, αποφασίζοντας ουσιαστικά να κλείσει την καριέρα του στην Ξάνθη.

“Ο σύνδεσμος φιλάθλων Ξάνθης XanthiFans εύχεται χρόνια πολλά με υγεία , ευτυχία και προσωπικές επιτυχίες εντός και εκτός γηπέδων στον αρχηγό της ομάδας μας Σπύρο Βάλλα ανήμερα των γενεθλίων του”, επισημαίνει σε ανακοίνωσή του.