O σκόρερ Σολάρι: Αυτό το γκολ ανεβάζει επίπεδο την Ξάνθη! Δεν χάνουμε στην έδρα μας!

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη της Skoda Ξάνθη και το γκολ που πέτυχε και έκρινε τον αγώνα με τον Πανθρακικό έμεινε ο Εστεμπάν Σολάρι, στις δηλώσεις του μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Ο σκόρερ του Ελ Θράκικο είπε αναλυτικά στην κάμερα της Nova: «Ευχαριστούμε το Θεό που καταφέραμε και πετύχαμε ένα γκολ γιατί παίζαμε απέναντι σε μία πολύ δυνατή ομάδα όπως ο Πανθρακικός. Μετά το γκολ που πετύχαμε καταφέραμε να κοντρολάρουμε το παιχνίδι και να φτάσουμε σε αυτή την πολύ σημαντική νίκη».

Για το τι άλλαξε η Ξάνθη σε σχέση με το προηγούμενο ματς και κατάφερε να κερδίσει: «Ως ομάδα έχουμε ποιότητα και μπορούμε να κάνουμε πολλά καλά πράγματα. Θέλω να συγχαρώ όλους τους συμπαίκτες μου γιατί έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό. Θέλω να ξέρουν όλοι ότι μέσα στο σπίτι μας δεν θα είμαστε εύκολος αντίπαλος για κανέναν».

Για το γκολ που πέτυχε: «Είναι σημαντικό για τον επιθετικό να πετυχαίνει γκολ γιατί του δίνει αυτοπεποίθηση. Έχω καλές βοήθειες από τους συμπαίκτες μου. Αυτό το γκολ ανεβάζει επίπεδο την Ξάνθη, ώστε να είμαστε καλύτεροι στη συνέχεια».

Για το γεγονός ότι οι οπαδοί της ομάδας θα έχουν περισσότερες απαιτήσεις μετά από αυτή την επιτυχία: «Είναι καλό οι φίλαθλοι περιμένουν πολλά από εμάς γιατί αυτό μας βοηθάει να γινόμαστε καλύτεροι».

Για το που αφιερώνει το γκολ: «Στην οικογένεια μου, στη γυναίκα μου και στα τρία μου παιδιά».