Σε 24 ώρες δύο αγώνες σε Γαλλία και Γερμανία ο Δουβαλίδης!

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Γιάννης Γιαγκίνης

–  Τον Σεπτέμβριο θα ξεκουραστεί ο Κώστας Δουβαλίδης που αποφάσισε να συνεχίσει τους αγώνες και έτσι, η επιστροφή του στην Ελλάδα από το Παγκόσμιο της Μόσχας σήμανε και συνέχεια των προπονήσεων του δραμινού πρωταθλητή με τις στενές σχέσεις με την Θράκη. 

Ο Δουβαλίδης μπορεί να μην πήγε καλά στη Μόσχα, όμως που κέρδισε τους Βαλκανικούς Αγώνες στα 110μ. εμπόδια και έτσι θα πάρει μέρος με την Μεικτή Βαλκανίων στο Decanation που θα γίνει στην πόλη της Γαλλίας, Βαλένς στις 31 Αυγούστου.

Όμως οι διοργανωτές του μίτινγκ στο Βερολίνο τον ενημέρωσαν ότι εγκρίθηκε η συμμετοχή του και έτσι, θα πάρει μέρος και στον αγώνα της γερμανικής πρωτεύουσας την 1η Σεπτεμβρίου (αυτόν όπου ήταν να πάει και ο κομοτηναίος άλτης Μπανιώτης, αλλά αφαιρέθηκε το ύψος από το μίτινγκ και μοιραία δεν θα ταξιδέψει εκεί).

«Και οι δύο αγώνες είναι μια πρόκληση για μένα. Σίγουρα δεν έκανα την εμφάνιση που θα ήθελα στη Μόσχα και θέλω να συνεχίσω τους αγώνες γιατί ξέρω ότι ήμουν σε πολύ καλή κατάσταση. Φυσικά οι δύο αγώνες είναι μέσα σε δύο ημέρες, αλλά το world challenge στο Βερολίνο είναι πολύ σημαντικό, γιατί θα βρω απέναντί μου και πάλι κορυφαίους εμποδιστές και είναι η πρώτη φορά που παίρνω μέρος σε αυτό τον αγώνα», είπε ο αθλητής του Μπάμπη Σδρόλα.

Ο πρωταθλητής μας στα υψηλά εμπόδια θα αναχωρήσει στις 30 Αυγούστου για το Βαλένς, στις 31 του ίδιου μήνα αγωνίζεται και την επόμενη ημέρα το πρωί θα αναχωρήσει με τρένο για το Παρίσι και από εκεί αεροπορικώς για το Βερολίνο για να τρέξει το βράδυ της 1ης Σπετέμβρη, κάνοντας συνολικά δυο κούρσες σε λιγότερες από 48 ώρες σε δυο διαφορετικές χώρες και με κοπιαστικό ταξίδι στο ενδιάμεσο…