Photos: Ενας παραολυμπιονίκης της Θράκης στο Ελ Θράκικο

Γράφει η Βερόνικα Ευθυμίου

–  Στις εξέδρες των επισήμων του Skoda Xanthi Arena εντόπισε ο φακός του Thraki Photo Agency μεταξύ άλλων τον θρακιώτη παραολυμπιονίκη της κολύμβησης Άλεξ Ταξιλδάρη, ο οποίος δεν δίστασε να μας χαρίσει το πιο όμορφό του χαμόγελο.

Ο Άλεξ, που τυγχάνει αντιδήμαρχος Κομοτηνής και υπεύθυνος για τα αθλητικά δρώμενα του Δήμου, είναι από τους πιο πιστούς φιλάθλους της ομάδας του Πανθρακικού. Άλλωστε, αν και οι μεγάλες του αγάπες είναι το μπάσκετ και φυσικά η κολύμβηση, δεν κρύβει το ενδιαφέρον του και για την μπάλα.

Προσήλθε περίπου 20 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα στο γήπεδο και παρακολούθησε με ενδιαφέρον το παιχνίδι. Απογοητεύτηκε από το αποτέλεσμα, αλλά χάρηκε από την κόσμια συμπεριφορά. Αρκετός κόσμος της Ξάνθης τον αναγνώρισε, κάποιες κοπέλες μάλιστα δεν έχασαν την ευκαιρία και έσπευσαν να του ζητήσουν αυτόγραφο.

Εχετε δει αντιδήμαρχο να μοιράζει αυτόγραφα; Ε, ο Άλεξ αποτελεί την εξαίρεση. Άλλωστε οι αθλητικές του επιτυχίες ξεπερνούν την πολιτική του δραστηριότητα και τον κάνουν τον Άλεξ όλων των Θρακιωτών και γενικά όλων των Ελλήνων…