Ο Μελισσάς για το γκολ που πέτυχε στον ΠΑΟΚ και την συνέχεια με τον Πανθρακικό

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Δημήτρης Αρβανιτίδης

–  Ο Ξανθιώτης αμυντικός του Παναιτωλικού Πασχάλης Μελισσάς σημείωσε το δεύτερο τέρμα της ομάδας του στη σπουδαία νίκη με 2-0 κόντρα στον ΠΑΟΚ και μίλησε στον Σπορ FM  για τη σαββατιάτικη επικράτηση, έκανε προβλέψεις για τη ρεβάνς του Δικεφάλου με τη Σάλκε, ενώ αναφέρθηκε και στους στόχους των Αγρινιωτών στη φετινή Superleague.

O Μελισσάς θα τεθεί αντιμέτωπος την ερχόμενη αγωνιστική κόντρα στον Πανθρακικό και θα έχει την ευκαιρία να επιστρέψει για ακόμη μια φορά στη Θράκη. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τη νίκη επί του ΠΑΟΚ: «Τον ΠΑΟΚ τον πετύχαμε σε στιγμή θετική για εμάς. Ήταν κουρασμένος από το πρώτος ματς, είχε ελλείψεις (Κατσουράνης, Λίνο, Λάζαρ). Παίκτες βαρόμετρα για την απόδοση του ΠΑΟΚ. Λίγο ο ενθουσιασμός από το αποτέλεσμα στη Γερμανία, λίγο ότι το μυαλό ήταν εκεί, λίγο η δική μας συγκέντρωση αλλά και το αίσθημα αποτυχίας για την ήττα από τον ΠΑΟ και η ανάγκη για θετικό αποτέλεσμα ήταν οι παράγοντες οι οποίοι καθόρισαν το αποτέλεσμα».

Για την βελτιωμένη εικόνα του Παναιτωλικού σε σχέση με το ματς της πρεμιέρας: «Μας πείσμωσε η ήττα από τον Παναθηναϊκό στην πρεμιέρα. Θέλαμε να μπούμε δυνατά στο πρωτάθλημα. Ήταν δύσκολο το ματς στη Λεωφόρο όμως ο Παναθηναϊκός δεν είναι αυτός που ήταν τα προηγούμενα χρόνια, έχει ελλείψεις και εκεί προσπαθήσαμε να χτυπήσουμε. Το τάιμινγκ μας βοήθησε να έχουμε θετικούς παράγοντες στο ματς με τον ΠΑΟΚ, όμως ακόμα και αν δεν ήταν ο ΠΑΟΚ αλλά κάποιος άλλος ήμασταν αποφασισμένοι για το θετικό αποτέλεσμα».

Για τα πράγματα στα οποία δούλεψε ο Παναιτωλικό και για τις άδειες εξέδρες: «Φόβος για το άδειο γήπεδο δεν υπήρχε. Όμως η αλήθεια είναι ότι όταν είναι γεμάτο είναι διαφορετικά. Στη βδομάδα που πέρασε επικεντρωθήκαμε στο να περιορίσουμε τους ακραίους του ΠΑΟΚ και το καταφέραμε πολύ καλά. Και ο Στοχ και ο Ολίσε ήταν άφαντοι. Ήμασταν συγκεντρωμένοι και βγάλαμε αυτό που ζητούσε ο προπονητής».

Για τον προσεχή αγώνα του ΠΑΟΚ με την Σάλκε και για τις πιθανότητες πρόκρισης: «Εύχομαι να καταφέρει να περάσει ο ΠΑΟΚ στους ομίλους του Champions League. Είναι σημαντικό για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Πιστεύω ότι το αβαντάζ που του δίνει το γκολ που πέτυχε εκτός έδρας θα τον βοηθήσει να πάρει την πρόκριση. Η ήττα από τον Παναιτωλικό πιστεύω θα αφυπνίσει του παίκτες του ΠΑΟΚ και θα παίξει θετικό ρόλο ενόψει της ρεβάνς με τη Σάλκε».

Για τους στόχους του Παναιτωλικού φέτος στη Super League: «Έχουμε γυρίσει σοφότεροι στην Super League από την πρώτη φορά. Είμαστε προσγειωμένοι με σκοπό να πετύχουμε το καλύτερο που μπορούμε. Αν εξαιρέσεις ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό που θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα νομίζω όλοι οι υπόλοιποι είναι πάνω-κάτω στο ίδιο επίπεδο».